Om Lothiane

lEpost: lothiane71 (ætt) gmail (dått) com

Lothiane har blogget siden tidlig i 2004, først på egen hjemmeside, så på Blogger. Flyttet til WordPress mot slutten av 2007 og trives godt med det.

Bodde i Oslo i mange år, inntil jeg valgte å bryte opp og flytte til et helt annet sted. Nå bor jeg et par timer nord for Oslo, skikkelig ute på landet. Deler husrom med Tenåringen og en liten pelsdott med separasjonsangst.

Er opptatt av Tiarapower, helse- og sosialpolitikk, fotografering, bøker, musikk, ME-saken, vennskap og humor. Ler lett og mye, er snill mot de snille og omvendt. Blogger ujevnt om livet mitt og interesseområdene som allerede er nevnt.

Reklame

29 tanker om “Om Lothiane”

 1. Da har jeg fått rettet opp adressen din i lenke-listen.

  Gratulerer med overgang til wordpress – håper du ikke angrer på flyttingen. Jeg tror i hvert fall du vil bli fornøyd :o)

 2. Takk Isk! 😀

  Jeg angrer ingenting, selv om det tar litt tid å finne fram i alt sammen. Føler meg hjemme nå, det tok jo ikke en måned en gang. 🙂

 3. WordPress er bra med mange muligheter. Selv kjører jeg wordpress-programmet på eget domene, noe som blir litt annerledes enn å ha blogg hos wordpress.com.
  Selv er jeg veldig fornøyd med wordpress og alle mulighetene man har.

  Fint at duhar åpent slik at alle kan kommentere. Til min store skuffelse, kom jeg her om dagen over at en av bloggene jeg tidligere kommenterte på, hadde satt opp bloggen slik at man må være innlogget for å legge igjen kommentar. Håper du ikke gjør det, for da stenger du ute mange fra å kommentere.

  Har lagt bloggen din inn i rss-leseren min, så jeg holder meg oppdatert på hva som skjer her… for her skal jeg lese mer!

 4. Hei Eugenie,
  Så koselig å høre du la inn bloggen min i feeden din!

  Jeg kommer ikke til å endre kommenteringsinnstillingene, om ikke det skjer noe helt spesielt. Nå er det sånn at når folk kommenterer for første gang må jeg godkjenne, men etter det kommer kommentarene direkte inn i bloggen.

 5. Heihei.

  Hvem kjenner du som har sittet i kommunestyret i Tromsø for det rødeste alternativet? Rødt-folk har vært familien min siden jeg var bitteliten.

 6. hihi, endelig kom den nesten hele og fulle sannhet fram 😉

  «Hun trives best når hun kan sitte under stjernene og speide etter lyset fra foreldrenes fyrtårn.»

  – dette VET jeg er sant! *vitne* 😉

 7. Hei Shamini! 😀
  Neida, jeg er vel ikke akkurat fra Skottland, annet enn hvis jeg har bodd der i et tidligere liv. I wish… 🙂

  Men veldig glad i Skottland..! 🙂

 8. Vel, hadde jeg lest mer nøye, eller i det minste en gang til, så hadde jeg jo skjønt at du ikke er det. Kan jeg fortsatt skylde på at det er for tidlig om morgenen? 😀 Forresten kjempekoselig å snakke med deg – håper du snart får en fungerende heis! *klem*

 9. Det er helt i orden for meg, Shamini! Jeg synes vi kan strekke begrepet «tidlig» veldig langt, faktisk så langt som ca. kl. 21.00. Etter det kan vi skylde på at det er sent. 🙂

  Veldig koselig å snakke med deg og, jeg har litt for mange baller i lufta til at jeg har fått kommet meg innom og kommentert hos deg, men du ligger åpen i fane over her. 🙂 Takk for oppmuntring i forhold til heis, jeg håper også… men frykter det tar tid. *klem tilbake* 🙂

 10. Hei! 🙂

  Lærer noe hver dag, jeg! Smart å lage flere sider slik du har gjort.. er det bare å opprette nye sider så blir det slike faner?

 11. Hei!
  Jeg måtte bare stoppe og si at jeg liker bloggen din.

  Jeg har desverre ingen blog på norsk her på wordpress, bare spansk, men de skal sikkert smake som paella til deg? ti hii…

  Mvh,
  Oriana.

 12. Hei Oriana!

  Så utrolig hyggelig av deg å legge igjen en hilsen, det ble jeg glad for. 🙂 Dessverre la du ikke igjen adressen til bloggen din, den vil jeg gjerne se selv om den er på spansk. Jeg liker spansk, men kan dessverre ikke så mye. Men jeg har bodd i Spania! (3 måneder bare, men likevel…) Hehe, paella er ikke spesielt spennende synes jeg, men det er mye annet god spansk mat. 😉

 13. Heia igjen!

  Kommer det ingenting hvis du klikker på ansiktet mitt eller navnet??? Merkelig…
  Kan du spansk? Artig om du kan litt!

  Den her har jeg med noen venner, den er for små fiksjoner, nemlig Mini-fiksjoner. Vi skriver små fortellinger eller leker med ordene… og de kan ikke være lengre enn 39 ord eller 140 bokstaver. Artig!
  http://www.minificcionario.wordpress.com
  http://www.minificcionario.blogspot.com

  Hvis du vil lese meg på norsk, har akkurat oprrettet en blogg på norsk:
  http://www.ragnarokseplene.blogspot.com

  Kan godt hende at det er et ord feilskrevet her og der, men men, sånn er det når man lærer!

  Og selvfølgelig kan du se de andre bloggene fra profilen min på blogger….

  Jeg skal, så lenge, nyte bloggen din!! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Engang kretse jorden. Komme frisk hjem.

%d bloggere liker dette: