Leserne mine

samhold.jpgInspirert av Virrvarr, har jeg laget en egen side for leserne mine. Her kan du presentere deg selv, si litt om hva du driver med, hva du synes om bloggen, reklamere for din egen blogg/nettsted – eller noe annet du har lyst å dele. Om du ikke har blogg og stort sett er innom her anonymt, så må du gjerne legge igjen en hilsen likevel. Please? 🙂

Det er dere som gjør bloggingen morsomt. Det er dere som skaper liv og røre her. Takk!

Reklame

44 tanker om “Leserne mine”

 1. Hei!

  Lurker – det er et fint ord. Jeg er en lurker og lurker innom her rett som det er, og syns her er både interessant og hyggelig. Uten å lage liv og røre – men jeg bidrar til statistikken.

  Og i påsken befinner du deg nær mitt landskap (Jæren) – jeg blir rent rørt.

  Min blogg inviterer ikke til verken small talk eller debatter, og ikke har jeg statistikk – jeg vet ikke om det virker, og har bestemt meg for å ikke finne det ut , heller. Jeg vet at noen titter innom, regelmessig, og det gir meg nok motivasjon til å fortsette å blogge. Alle er velkomne, selvsagt!

  Det er en del mimrestoff framover hos meg, og mer blir det nok, fremover. I juni skal jeg på 40 års jubileum for 1968-russen, og det bobler opp minnebrokker. Bl.a. om engasjement mot Vietnamkrigen som du skriver om i innlegget ditt om My Lai-massakren.

  Fortsatt god påske!

 2. Jeg er ikke akkurat noen lurker.

  Jeg leser en del blogger, – noen fast, andre av og til.
  Jeg liker å lese Lothianes innlegg – og de som kommenterer hos henne.

  Jeg kunne vært hennes mor, og det er masse annet også som gjør oss svært forskjellige – ikke er jeg musikalsk, jeg er ikke engang tent på sekkepipe for å være helt ærlig.

  Jeg har som Lothi mistet et barn.
  Jeg er kroniker, – har lymfødem etter en kreftoperasjon – og kjemper for min pasientgruppes rettigheter.
  Jeg er fortsatt i arbeid, – ikke litteraturformidler – men jeg hjelper folk å finne den informasjon og litteratur de har bruk for i studiesammenheng, og forskning.

  Jeg er mormor: til 5 flotte barnebarn født av mine to flotte døtre.

  Takk for en slik gjesteside Lothi, – supert!

 3. Jeg kan sikkert kalles en lurker, men jeg har de beste hensikter:) Jeg svinser innom de fleste store bloggerne i løpet av uken, for å bli opplyst og muntret opp. Jeg liker å gå steder der jeg kan se ulike av dagbladet og aftenpostens artikler dissekert eller debattert. Og på en mye bedre måte enn om jeg gjorde det selv. Og jeg liker også å lese om hverdagslige ting i andres hverdagslige liv, gjenkjennbare som ugjenkjennbare.

  For min del føler jeg listen er så høy for å bryte inn i debattene på de ulike bloggene at jeg lar være. Jeg har litt følelsen av å kunne bli en elefant i et glasshus. Eller som om jeg tramper inn i et fremmed hus – hvor de fleste andre kjenner hverandre og hverandres meninger. Derfor trives jeg best som en betrakter. Eller lurker, alt ettersom.

 4. Og her kommer en i andre enden av generasjonskalaen, bare for å markere mangfoldet.

  Jeg er som Lothiane musikkfrelst, finner stadig vekk på å spille nye instrumenter, innen mange sjangre.

  Jeg er ikke grådig urban av meg (kanskje ulikt bloggforfatteren her) og har en viss angst for asfalt.

  Jeg er frisk og rask per i dag, men gjør mitt ypperste for å ødelegge den kroppen jeg har, og det skal jeg gi meg med. I morgen.

  Jeg lurker ikke, men svarer heller ikke på alt. Jeg regner det som godt.

  Lurt påfunn dette her.

 5. Så smart, Lothiane! 🙂

  Jeg er innom her opptil flere ganger daglig. Ikke alltid like flink til å kommentere, men alt leses. 🙂
  Jeg ble kjent med Lothisen først via ett annet nettsted, ang noe vi har felles; ME.
  Så ble vi kjent i RL og denne dama er ei venninne jeg setter pris på.

  Jeg går for tiden med store planer om å sette meg på skolebenken igjen, hvis NAV vil det. Forøvrig rolige dager med datter’n min på 15 og kjæresten.

  Etter nesten 1 år som en ganske aktiv blogger trives jeg mer og mer. Tror nok at Solskyggene har kommet for å bli, ja. 🙂

  …Så ble resten av ordene borte.
  Takk for at bloggen din er ett av mine daglige lyspunkter, Lothiane.

 6. Er som noen av dere skjønt lillesøsteren til Lothiane. Hun som bor i Oslo altså 😉

  Er innom bloggen her pga følge med hva er det den gale søsteren min driver med på daglig! hehe

  Har en liten blogg selv, men den har ligget nede en stund nå (noen uker) pga mye som skjer og ikke skjer i livet. Har kanskje fått en liten skrivesperre? hihi

 7. Jeg trives også her inne – varierte innlegg – både sånn godt-å-lese innlegg, mere seriøse og fotolek! Kjekt med litt forskjellig!

  Jeg har bodd to år i skottland og vet hvor flott sekkepipemusikk er – og at det for skotter er som korpsmusikk 17 mai for oss nordmenn! Nå bor jeg i Houston, USA – her går det mere i boots og cowboyhatter og litt sånn vill vest stil. Texas er nemlig ganske harry, egentlig -men et fint sted å bo likevel!

  og når jeg er «hjemme» i Norge er det Sola og Stavanger som er stedet – der Lothiane er nå!

 8. og jeg er en venninne av Imzadi, og har aldri møtt Lothiane i RL, men er innomm «under stjernene» daglig, og gjerne flere ganger om dagen.. Mye fordi jeg liker å lese det du skriver, tar opp aktuelle temaer, humoristiske innlegg, triste og vemodige innlegg, og ikke minst fotogåtene, som jeg ALDRI klarer.. hehe.. legger ikke alltid spor igjen etter meg, men innimellom;) Jeg er en trofast leser:D God påske til deg Lothiane, og alle dere andre «under stjernene» bloggleserne;)!!:

 9. Jeg heter Eugenie, både i det virkelig liv, og i min egen blogg. I det virkelig liv bor jeg i Stamsund, mens på nettet bor jeg på eugenie.no.
  Jeg er født synshemmet, så hva det vil si å se normalt aner jeg ikke. Stjernehimmelen har jeg aldri sett, men trives allikevel under den. Derfor besøker jeg lothiane ofte, og trives her inne. Du skriver mye bra, så jeg følger med.

  Jeg deler både livet og bloggen min med Jarek, førerhunden min. Han er med på det meste som skjer, og så blogger han også 🙂

  Besøk oss gjerne på eugenie.no, dere er alle hjertelig velkomne.

 10. Jeg er bare meg, fyller meg helt fra topp til tå 🙂 Akuratt som mauren til Hagerup.

  Har mange ord i fingrene som vil ut men ikke nok tid… Om alt er så genialt er vel tvilsomt og jeg får nok ikke premie for å finne opp det mest originale, men jeg koser meg endå 🙂

 11. Jeg leser en del blogger, og blogger litt selv, men alt for lite. Er allikevel en del av Esquils bloggelitekart, så jeg må jo gjøre noe bra.
  Jeg har ikke kommentert så mye på Lothianes poster, men jeg leser iallefall.

  Navnet er uansett Sigurd, kommer fra Tromsø, er en politisk aktiv 23-åring som prøver å gjøre alt på en gang.

 12. Heia Lothiane!
  Jeg er ikke så flink til å skrive om meg selv men here goes.
  Jeg er en engelsk man som bor i nord england, ikke så langt fra Skottland faktisk.
  Jeg lever et helt vanlig liv.
  Jeg liker fotografi og kunst, solen og stjernene, landet og sjøen, and, oh yes, Norwegian and English, but I’m a little better at English… or have you already worked that out?
  Ja, ganske kjedelig … så vil bare si at jeg liker bloggen din, bonnie lass, så I’ll keep popping her inne for a wee read. 🙂

 13. Etter å ha lurket rundt i Bloggeby i et par år, ble det i fjor til at jeg lagde min egen blogg ~SerendipityCat~ og det er jeg foreløpig veldig fornøyd med!

  Blogging er både sosialt og lærerikt!

  Under stjernene er en flott blogg jeg besøker jevnlig på mine «bloggrunder», og her finner jeg både fine tekster og råd/info om ME.

  Takk for flott blogg Lothiane!!! 😀

 14. Jeg er Elin: bibliotekar og bokorm. Leser blogger når jeg har tid, og det hender seg jeg kommenterer, men langt ifra alltid. (Bloggene jeg leser fast finnes som en lenkesamling i min blogg).

 15. Jeg er Alter Ego. Dermed bare delvis. Bor i utlandet, ogsaa veldig glad i Gamlelandet. Og andre land. Er innom vertinna oftere enn kommentatorfrekvensen skulle tilsi.

 16. Titter innom her iblant, som oftest bare for å lese, en og annen kommentar her og andre steder når hodet henger noenlunde med og jeg ikke er for redd for å skrive noe gæli.. Er forholdsvis fersk blogger selv, begynte i høst. Har holdt meg mye til forum og hjemmeside jeg da, men liker å prøve nye ting. Har en ting felles med Lothiane og fler her ser jeg, ME. Men litt får jeg til likevel, koser meg med smykkelaging, og det er mye det bloggen min handler om da. For tida tar jeg det med litt ro med blogginga, og koser meg heller litt med å titte rundt og besøke andre:)

 17. El Vera aka Verene – Lothiane og jeg ble kjent for noen år siden via Blink. Det viste seg at vi delte noe av den samme musikkinteressen, bl.a. Fish. Noen uker (?) senere traff vi hverandre på konserten til denne fantastiske artisten, og etter det har vi vært venner. Det er rart hvordan man noen ganger bare treffer noen «hjemme» og kjemien stemmer så sinnsykt.

  Jeg har min egen blogg der jeg skriver om det meste. Studerer markedsføring på BI, derfor har jeg blitt en ytterst vanskelig kunde. Derfor skriver jeg av og til om negative og positive kundeopplevelser jeg har hatt – for å forhåpentlig kunne gi andre noen tips. I tillegg blogger jeg om ting som faller meg inn, stort sett sett ut fra et positivt synspunkt. Humor er ytterst viktig for å overleve, i tillegg til musikk og kjærlighet 🙂

  Stikk gjerne innom meg på verene.com!

  Lothi – jeg regner deg som en av mine aller nærmeste venner, og jeg er SÅÅÅÅ glad for at jeg traff deg! Keep up the gooooood work!

 18. Jeg er Rigmor. Jeg blogger på norsk – så jeg ikke glemmer morsmålet mitt fullstendig. Også leser jeg norske bloggere, men er ikke så flink til å kommentere. Fyda.

 19. Jeg er Sissel. Jeg leser her stort sett hver dag. Mye gøy. Liker sol, sommer og lange lyse dager. Hater vinter, kulde og sne. Ironisk nok bor jeg i nord. Og jammen begynte det ikke å regne også nå. Det liker jeg faktisk!

 20. Jeg er Scarlett som ble kjent med Lothiane på slutten av 90-tallet. Vi delte kontor i noen morsomme år; hadde egen hjemmeside for kontoret, rød klagestol til besøkende og egen filmredigeringsPC. – Det var tider det!

  Jeg er innom bloggen hver dag fordi jeg liker det hun skriver og beundrer hennes kreativitet. Og ikke minst – synes det er veldig koselig med Mark og måten de traff hverandre på (du vet hvorfor Lothiane).

 21. Jeg er Trine, er jevnlig innom lothiane – jeg liker bloggen godt. Variert med både humor, alvor og finefine bilder.

  Vi har begge en forkjærlighet for Skottland og sekkepipemusikk – og det er nok grunnen til at vi ble nettkompiser.

 22. Hei, Acetho her.

  Liker godt å blogge om alt mulig rart. Vanligvis er det meste kun møkkete underholdning, siden jeg blogger når jeg sitter på jobb. Det sier seg selv at det ikke akkurat resulterer i en euforisk tilstand.

 23. Det er en viss kobling mellom avataren min og meg. Begge heter «Geir». Pussig, eller?
  Jeg tar meg en tur «under stjernene» rett som det er, og syns det er god bruk av tid.

 24. Vi med ME er nok litt «høye». Og har vi ikke arenaer, så lager vi dem Lothiane ! Jeg med 2 websider for borettslag + bueklubb. Jeg forstår nå at det er tørkede aprikoser og ikke daddler og fiken jeg liker. Det er med andakt og følelse, jeg i stadig større grad, må innse at Lothiane og jeg har svært mye felles ! Vi kan begge ha middelalderaner til Sverige med de berømte Lejon och Lejongrifferna 😉 …og er kanskje i slekt med Arn langt der bak? Jeg
  driver med noe så sært som bueskyting, og hun med å spille sekkepipe ! Hun håper å ha levd et tidligere skotsk liv. Jeg vet at jeg har et tidligere engelsk ! Vi har begge opplevd det ubeskrivelige av sorg og savn ved å miste et barn ! Vi har begge vært aktive i Oslo Røde Kors Hjelpekorps. Vi er begge humane, velmenende, varmthjertede, skapende og kreative – dog på forskjellige måter. Og hadde vi ikke hatt ME begge to så hadde vi nok reist rundt på turne med førstehjelpskoffert, sekkepipe og langbue med amors piler- for å redde verden fra seg selv ? ….. men vi må nok HEALE oss selv først ! ?

 25. Hei jeg heter Victoria og surret meg inn her da jeg tittet igjennom flere av dem store bloggene, har vert gjest her en stund men åpnet min egen blogg i går faktisk. vskf er mitt lille sted. Og kommer nok til og virre rundt på andre sine blogger når jeg har litt skrive sperre.
  Synes det er kos og lese hva andre tenker og føler og mer morro når jeg finner blogger jeg virkelig kan føle meg igjen i.

 26. Hei, oppdaget nettopp Lothianes generøse reklameluke for oss andre bloggere. Min egen blogg er knapt året gammel og fortsatt i utviklingsfasen. Ser det mest som en arena for skriveøvelser – men det hadde jo vært gøy å ha noen lesere også, da.

  Politisk polemikk og intellektuell akrobatikk er ikke helt min greie. Prøver å basere innleggene på personlige opplevelser og innfall, og så tar vi det derfra – forhåpentligvis med en viss relevanse for andre enn meg selv. Min interesser er primært av det kulturelle slaget (musikk, bøker, film…), og alle lesere og kommentarer ønskes hjertelig velkommen til Torgnyland! 🙂

 27. Er ganske ny som fast leser her, men det jeg har lest har jeg likt så godt at Lothiane nå har fast plass på leselista mi.

  Jeg er en sangfugl, jeg skriver bøker som aldri blir ferdige, jobber i barnehage og leker band med Esquil.

  Jeg har søt pusekatt og fin kjæreste, og masse gode venner, og jeg skriver om alle disse (og alt mulig annet).

 28. Jeg simpelthen elsker «Under stjernene» og følger bloggen til Lothiane. Følger henne i opp- og nedturer, kommenterer gjerne. Har lært mye om livet ved å lese denne bloggen. Takk for at du deler så mye med oss Lothiane!

  Selv har jeg en blogg hvor jeg skriver ned «Tanker om reiser og hverdagen». Ikke de helt store diskusjonstemaer, men masse bilder og beskrivelser fra steder jeg har vært. Som godt voksen har jeg opplevd mye, både i hverdagen og på reiser. Prøver å få dette til å være en «gladblogg», men noen ganger er også jeg i kjelleren.

 29. Etter så lang tid som gjest hos min kjære kusine, er det på tide å legge igjen en liten kommentar her og! Som sagt, jeg er Lothianes kusine, titter innom nesten hver dag og kommenterer…. ja til tider nok så hyppig 😉
  Koser meg gløgg i hjel her inne og liker variasjonen av godt, vondt, morsomt, seriøst og useriøst (les; herlig tull og fjas). Må si som Randi; takk for alt du deler med oss!

 30. Jøssenavn da, har jeg ikke skrevet noe fjas her enda? Jeg er Trips & Tics, nestennabo til Lothiane IRL, og bruker å være den som frister henne ut på gale veier – som f.eks. å forkludre hennes slutte-å-røyke-forsøk… Sorry!

  Ble kjent med Lothiane via denne bloggen faktisk. Sånn kan det gå, gitt, og et par hundre kaffekopper senere er det fortsatt Lothiane jeg plager når noe må sies.

 31. Og jeg er Tingelingeling, men i følge mannen min er jeg Prinsessen på erten.. Det er ikke så langt i fra sannheten. Mest fordi jeg stort sett får servert frokost hver dag.. Ellers er det lite royalt over tilværelsen. Sånt rent bortsett fra en litt svak dragning mot tiaraer og prinsessesmykker…
  Jeg leser bloggen din fordi jeg liker det du skriver, og fordi jeg håper på at det dukker opp et eller annet som gjør tilværelsen litt mer «spretten» for oss…

 32. En liten hilsen fra meg også 🙂 Meg er Litt om alt, eller Loa om du vil.
  Liker bloggen din, den er åpen, velskrevet og ærlig. Er ofte imponert over evnen til å skrive vanskelig stoff om til leselig.
  Har en hverdag som er nokså synonym med Lothianes, selv om diagnosen ikke er den samme.
  Som blogger er jeg Hverdag. I ordets rette forstand. Skriver om det som faller meg inn akkurat der og da, av det blir det mye triviellt småstoff. Elsker min strikkemaskin og mine hobbyer, og viser villig vekk det jeg har gjort. Ikke spennende, men …akkurat…hverdagslig.
  Og så gir jeg virtuelle klemmer, for klemmer er det beste jeg vet selv 🙂

 33. Jeg fant denne bloggen inne hos Mariametoden, eller ikke bloggen men henne.. I fjor en gang, men da formen har vært en del under pari og jeg ville skåne meg litt mot ME, heller vente til de gode nyhetene kom, men så fant jeg ut at da må jeg vel vente til jeg blir eldgammel.. Så jeg er tilbake og leser..
  Jeg har egen blogg på vg, men det er ikke mye jeg skriver om det som skjer om ME, litt fordi jeg sliter med å henge med.

  Hilsen jojjan

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Engang kretse jorden. Komme frisk hjem.

%d bloggere liker dette: