Jeg er en herre

Jeg blir stadig mer fan av Herreavdelingen, med herrene Yan Friis og Finn Bjelke. Det blir sendt på P1 hver tirsdagskveld, men jeg husker aldri å høre på det. Eventuelt så har jeg lagt meg, fordi jeg er en trøtting. 🙂 Dermed blir det stort sett podcast på meg. Det er igrunn veldig greit, bortsett fra at da går jeg glipp av musikken de sender i programmet. Det er visst ikke lov å legge ut musikk som podcast. Eller noe sånt.

I går var det tirsdag, og som vanlig husket jeg ikke at Herreavdelingen var på. Egentlig var jeg på vei til køys, da den godeste Dr. Borg tipset meg om at herrene var godt i gang med programmet sitt. Jeg tok med meg telefonen til sengs (man har da NRK radio-app) og fikk  dermed med meg litt av musikken, til en forandring. Det er jeg glad for, ettersom jeg oppdaget denne gamle låta av The Beatles. Den er rolig og fin, og egner seg godt til å våkne til.

4 tanker om “Jeg er en herre”

  1. Herreavdelingen er vilt bra! Det er en stund siden jeg har hørt dem nå, men det er nok på tide igjen nå. Takk for påminnelsen! Og for tipset om serien Lie to me. Du er flink til å finne ting som matcher mitt humør og inputhåndteringsnivå. 😀

    1. Åh, så bra at mine tips kan bidra på noen måte! 😀 Lie to me er en kjempeålreit serie, synes jeg. Lærerikt og spennende på en gang.

    1. Ah, familien er stor og god! Jeg får legge inn i kalenderen at jeg må få med meg Herreavdelingen live framover. 🙂
      En riktig fin dag til deg og, Randi!

Det er stengt for kommentarer.