Quite interesting på BBC Entertainment

Jeg sjekker stort sett epost og Facebook på iPoden min når jeg våkner om morgenen. Det er en fin måte å våkne rolig på. Men for 12 dager siden fant jeg en epost som virkelig fikk meg til å bråvåkne. Jeg hadde fått mail fra QI! (QI er et av mine favoritt-tv-program, og har vært omtalt på bloggen flere ganger før.)

Nå var ikke eposten egentlig fra de som lager QI, men fra et marketing-firma som jobber med BBC. Samme det, jeg ble glad uansett! De hadde tydeligvis lagt merke til at jeg har sansen for programmet og har skrevet om det i bloggen min. Hun som skrev beklaget til og med at hun skrev på engelsk, fordi de kunne så dårlig norsk i firmaet. Humor, altså – åh, jeg liker!

Jeg ble fortalt at BBC Entertainment snart skulle starte opp med sendinger av QI sesong 4 i Norge, og om jeg ønsket det kunne jeg gjerne dele det med mine lesere. Og det vil jeg jo!

Det er bare det at programserien startet 11. april. I dag er det 16. april. Nå ja, det får gå likevel. Sånn er det jo i ME-land, her går ikke ting så fort. 🙂

BBC Entertainment har en Facebook-side også, for folk som liker sånt. Jeg vet ikke noe om sendetider, annet enn at det startet onsdag 11. april kl 22.00. Heldiggriser som har den kanalen, de får jo se QI med norsk tekst! Nå fikk jeg nesten lyst til å skaffe meg sånn boks til tv’en og bestille pakka med akkurat denne kanalen i, men bare nesten. Enda mer ønsker jeg at BBC skal gi ut alle sesonger av QI med tekst. Engelsk går fint, bare det er tekst. Det skal jeg jammen skrive tilbake til damen i eposten og si.

Her er en liten YouTube-sak også, med klipp fra 4. sesong. Herlige programmet, det er virkelig til å bli glad av! (og litt klok også)

Reklame

4 tanker om “Quite interesting på BBC Entertainment”

 1. Dette er en kjempebra serie! Takker for at jeg har fått låne av deg. Og ja, hvorfor, hvorfor, HVORFOR kan vi ikke få inn noen skikkelig bra kanaler!?

  1. Jeg ønsker meg alle BBC-kanalene. *liker BBC*
   Jeg vet ikke om det er mulig å få leid en BBC-pakke via Canal Digital? Hmm, må vurdere det en gang jeg har økonomisk overskudd. 🙂

 2. Tusen takk for tipset 🙂 Så bra du fikk mail og delte med leserne dine:) Her er dekoderen nå programmert på opptak sånn at QI kan nytes de dagene formen tillater tv-titting i passe små porsjoner. BBC-kanalene og opptaksmulighetene fra parabolen er gull verdt når livet foregår i all hovedsak innenfor husets fire vegger.

  1. Åh, så heldig du er, Aneth – som kan få inn BBC Entertainment! Og så strålende med en opptaksmulighet så du kan se programmer akkurat når du vil. Én dag skal jeg virkelig ta meg råd til noe sånt jeg og. Må bare finne ut hvilken pakke BBC-kanalene er i. Håper de er samlet i en pakke, for det er igrunn bare de kanalene jeg har lyst på.

   Det er det i hvert fall VEL UNT, å få sett dette herlige programmet! ♥

Det er stengt for kommentarer.