Julekalender – tiende luke byr på varme

Jeg fryser. Hele vinteren fryser jeg, sånn skikkelig inni-beina-kulde som gjør vondt. Jeg har på varmeovn så mye jeg kan, strømregninga blir høy og jeg blir egentlig aldri helt varm.

Centurion varmeteppe

Det har det blitt en løsning på. En kjær venninne lånte meg sitt elektriske varmeteppe, fordi hun ikke kan bruke det selv. (Det er nemlig ikke alle som tåler slike el-tepper, og det er greit å få testet ut før man eventuelt går til innkjøp av et.)

Nå har jeg testet teppet i flere dager, og kan bare si… halleluja! Jeg har opplevd å bli ordentlig gjennomvarm, til og med så varm at jeg har måttet sette opp døra. Ikke trenger jeg ha på varmen så mye her lenger heller, for teppet holder meg jo varm. Det føles som et mirakel nesten… så jeg tenkte dele dette tipset med andre frossenpinner. Det kan jo hende det er flere enn meg som ikke hadde tenkt tanken.

Dette teppet er ikke et slikt man legger på madrassen for å varme opp sengen. Det er som et pledd man kan ha over seg i sofaen. Jeg setter ikke på så veldig sterk varme, for da blir det for mye – men jeg har på 2 på styrke og må slå det av før en time har gått. Da har jeg rukket å bli skikkelig varm.

Så kjenner du en som fryser, eller du plages av kulde selv, så anbefaler jeg dette på det … varmeste. (haha)

Reklame

12 tanker om “Julekalender – tiende luke byr på varme”

 1. Ingenting varmer hjertet som en varm venn! Godt å høre at det både fører til velvære OG lavere strømutgifter! Mirakelteppe! hihi 🙂
  Du får bare kose deg med teppet! Godt det kommer til nytte! KleM ❤

  1. Det synes jeg høres ut som en ypperlig idé. Oppladbare el-truser, lades via usb-kontakt en times tid før du skal ut og gå, og vips holdes stjerten varm i timesvis.

   Det hadde jo vært fint om den kunne hente energi fra truseinnehaverens gange, slik at den ble ladet opp mens du går. Jepsi pepsi, der har vi en plan!

   1. Det finnes allerede! (what???!!!)
    Jeg søkte på electrical underwear (og slettet historikken med en gang etterpå) og jammen er det ikke et firma i statene som overlever ved å selge elektrisk undertøy. Sterkt.

 2. Hva?! Jeg er i sjokk..! Vi som hadde så bra plan på gang…
  Men det er vel ingen som har laget oppladbart undertøy ennå.. er det..?

  Nå må jeg slette historikken min… :-O

  1. Nei sikkert ikke. Oppladbar eller kanskje med dynamo? Sånn som vi hadde på sykkelhjulet før, for å få lykten til å lyse…Jeg tror vi har et gangbart produkt her, i dobbel forstand, det er bare å hive seg over skisseblokken og få arbeidstegningene klare.

 3. For noen bilder jeg fikk på netthinnen 🙂 Tror jeg nøyer meg med å sette elektrisk teppe på ønskelista til jul 😉

  1. Jeg beklager sterkt slike bilder du fikk på netthinnen, Aneth – men det er virkelig i beste mening! 😉

   El-teppe kan virkelig anbefales. Det er så deilig å ikke fryse hele tida. 🙂

Det er stengt for kommentarer.