Julekalender – femte luke *knips knips*

Ute er det grått, og det trues med at det kanskje kommer snø. Da er det jaggu på tide med litt messingblåsere og jazzy musikk for å løfte tilværelsen en smule! Det skal innrømmes at jeg aldri har vært særlig glad i Frank Sinatra og lignende, men etter at jeg hørte Michael Bublé på Skavlan har jeg blitt omvendt. For en fantastisk mann! Morsom, kjekk og sjarmerende, og med en stemme som smelter seg vei rett inn til mitt akk så isbelagte hjerte.

Rett etter programmet søkte jeg meg fram til Bublés sanger på YouTube. Julemusikken er fin, men jeg falt vel ekstra hardt for sangen «Feeling good», så den vil jeg gjerne dele med dere i dag.

WOW, ikke sant!?!

Og se her da… ganske artig klipp som starter litt pinlig med en dame som forlanger å få snakke med Michael – midt under en konsert. Se selv hvordan det går:

Jeg drømmer om å få oppleve ham på konsert en gang, og det er jo en sjanse for det ettersom jeg for få minutter siden fant ut at det selges billetter til konsert i Oslo Spektrum i april 2012. Du verden! Men jeg ha’kke råd akkurat nå. Håper det ikke blir utsolgt med en gang, det kan jo hende det ramler inn noen ekstrakroner i forbindelse med jula. 🙂

Reklame

5 tanker om “Julekalender – femte luke *knips knips*”

 1. Hei snuppelupp! 🙂
  Feeling good er jo selveste sangen ja! Den har en herlig grooove! 🙂

  Håper du kommer deg på konsert! Mappa skal iallefall,
  det skal de gi hverandre til jul! Så koselig! 🙂 hihi 🙂

  Håper du har en fin dag, tross gråværet! Sender iallefall en varm KleM 😉
  1 1/2 dag igjen til Juuuulebord! 🙂

  KleMmmmmmm ❤

  PS. Søt han på pianoet som får inn noen velvalgte dansetrinn mot slutten.
  Se fra ca 2:00….Så koselig kontakt mellom de to, og så flotte dansetrinn! *ler*
  I love it! ❤ ❤ ❤ ❤

 2. Oooooooaaaaaah!
  Så den andre videon nå! Oooooj! Såååå kult!
  Han er så morsom den mannen! Og så kult å få synge med Buble! 🙂 Iiiih!
  HAN var jo superflink! Takk for at du deler! Rørt.no 🙂

  1. Så gøy du likte klippene jeg har lagt ut, jeg har jo falt pladask for mannens sjarm og humor.. og ikke minst stemme! 🙂 Veldig artig med kontakten mellom pianisten og Michael, ja. Kanskje du har sett det klippet der pianisten gjør en feil og MB får latterkrampe? Du må bare se:

   For en herlig humor de har, jeg blir glad når jeg ser folk kan ta ting på den måten, i stedet for å bli sure. 😀

 3. Raus fyr med fin innstilling. Aldri hørt om ham før, men fløtefar fortjener respekt. Han tar den helt ut og fyller rollen. Vi er litt lei av Tøffe-Tom og Slemme-Lars nå, så det passer fint med en snill og flink type ned litt store ører. Jeg stemmer FOR:)

  1. Takk for stemme, Dr. Borg, veldig glad du gir tommelen opp for en raus og snill fyr med store ører. (Har han det? Det har jeg ikke tenkt over. Vel, jeg liker ørene hans også, jeg.. haha!)

   Tøffe og slemme overlater jeg til andre (om noen vil ha), jeg tar gjerne de snille og rause. ♥

Det er stengt for kommentarer.