Jeg trenger støtte! (En anbefaling)

Forrige dagen var jeg på apoteket, og der hang det rader med støttestrømper i ulike størrelser – og atpåtil var det halv pris på varene. Jeg husker ikke første gang jeg tenkte at jeg skulle prøve en slik form for støtte, men det var i hvert fall først nå jeg gjorde noe med det.

Det som fikk meg i gang er det at jeg snart må leve cirka en uke uten magnesium-tilskuddet jeg har blitt så avhengig av. Uten det får jeg hjertebank og urolige legger/leggkramper. Begge deler er særdeles lite behagelig, så jeg har gruet meg veldig og lurt på hvordan jeg skal holde ut flere dager med dette.

I håp om at jeg skal klare meg uten magnesium har jeg altså kjøpt et par sorte støttestrømper, som ser ut som et helt vanlig par med knestrømper. Jeg har testet dem et par ganger nå, og det er ganske utrolig hvor bra det føles! De er kjempetrange å få på seg, men når de først er på så kan jeg ha dem på i flere timer før jeg kjenner at det er nok. I går natt hjalp ikke magnesiumen, selv etter 900 mg, og jeg trodde jeg skulle tørne. Da var det på med strømpene og krampene ga seg fort. Jeg sovnet med dem på, og våknet først noen timer etterpå av at det ble stramt og varmt. Av med dem, og jeg sov videre.

Det føles fantastisk å ha funnet noe som hjelper – så jeg deler gjerne med andre som kanskje har lignende problemer. Apotek 1 selger støttestrømper for halv pris nå (under 100-lappen!), i hvert fall det apoteket jeg var innom.

På lengre bil- og flyturer anbefales det å bruke støttestrømper for å unngå opphovning og blodpropp. Les mer her.

Strømpene finnes i beige og sort, men denne butikken satser på støttestrømper med friskere farger og mønstre!

Reklamer

12 kommentarer om “Jeg trenger støtte! (En anbefaling)”

 1. En stram støttestrømpe rundt mentalhelsen til min yngste sønn, ville vært fint. Han påstår at det finnes en brus som gjør at man blir tysk. Og at jeg har klippet håret hans sånn at han ser ut som en gutt som blir tvunget til å spille piano. Og så kaller han meg Roy. What???

 2. Roy ønsker seg heldekkende støttestrømpe noe alla det de surrer rundt russiske babyer. Har jobbet masse i påsken og nå er jeg så støl at det gjør vondt når jeg puster. I tillegg skal visst denne surremetoden virke beroligende og betryggende, litt sånn tilbake-i-mors-liv aktig. Tror de fører dem på Apotek 2. Men det spørs om jeg klarer å surre den på selv. Skulle vært egne salonger for det, med russiske fagpersoner som surret en godt inn, og sovesaler der man kunne ligge å vegetere i kokongen sin. Hvis man skrek, så kom det noen og sang litt. Sånn burde det være.

  1. Det høres fantastisk fristende ut! Jeg vil også gjerne ha tilgang til en slik salong. Si fra hvis du finner et slikt sted, eventuelt kan du jo vurdere om det er penger å tjene på å starte en selv? 🙂

   God bedring, håper stølheten gir seg snart!

 3. En Hydraulisk Støttedress er en veldig god ide. En slags stram tettsittende Onepiece for folk med hurts. Man merker ikke hydraulikken når man bare ligger helt stille og blir sunget for av personalet på klinikken/salongen, men den aktiveres når man reiser seg for å gå hjem. Alle bevegelser går som varm kniv i smør, basert på lufttrykk og hydraulikk. Utrolig bra dette her, jeg ser for meg en hel kjede med Støtte Klinikker, Oslo, New York, Bankok osv.

  1. Håper du får nytte og hjelp av dem du og! Her har jeg faktisk knapt nok merket noe til leggkrampene etter at jeg begynte med dem. Har dem på om natta, det er da jeg pleier være mest plaget.

   Jeg var på apoteket i dag og kjøpte inn noen flere strømper, så jeg har litt å bytte med. Da fant jeg også et par tynne, hudfargede strømper – som jo faktisk kan brukes til «penere» anledninger. Kjøpte et par av dem for å teste. 🙂 De apotekansatte skryter veldig og sier de bruker dem på jobb hver dag.

Det er stengt for kommentarer.