It’s hell when you’re around

Takket være bloggeren Trine (tusen takk!), fant jeg fram til en sang som er akkurat hva jeg trenger slik ting er i livet mitt nå. Hittil ukjent, men fra nå av en ny favoritt: Damien Rice med sangen «Rootless tree».

So fuck you, fuck you, fuck you
And all we’ve been through
I said leave it, leave it, leave it
It’s nothing to you
And if you hate me, hate me, hate me
Then hate me so good that you can let me out
Let me out of this hell when you’re around
Let me out, let me out,
Let me out of this hell when you’re around
Let me out, let me out

Dedikert til [sensurert] med «takk» for svik og løgner.

Reklame

9 tanker om “It’s hell when you’re around”

 1. Damien Rice kan brukes til det meste.. Anbefaler å høre på flere av sangene hans.. selv digger jeg Volcano og 9 crimes… Damien kan kunsten å løfte deg selv når det føles helt for jævlig, og man kan hyle og skrike så masse man vil, så føler man seg litt bedre etterpå!

  #dislike at du ble utsatt for svik og løgner!

  Sender over en stoooor klem

 2. Sinne er forløsende! Skjønner godt skuffelsen. Du burde ikke oppleve svik.
  Men svikere er ikke verdt all den energien som blir dem til del! Ikke på noe måte.
  Gjenta etter meg: – Godt at du er ute fra mitt sinn! Da blir det god plass igjen til de man kan stole på!:
  Trøsteklem fra meg til deg

 3. Ann: Tusen takk for tips, jeg skal sjekke ut mer av Damien. 😀 Jeg «disliker» også, det er lite hyggelig å oppleve. *klem tilbake*

  SerendipityCat: Ja den passer også veldig bra! Bra å bli sint, men nå vil jeg videre. *Klemmer tilbake*

  Tingelingeling: Du har helt rett, og det er det jeg forsøker å tenke selv også… svikere er ikke verdt energien. Er bare så vanskelig å bli ferdig, gå videre. Ønsker det veldig sterkt nå, det er så slitsomt å gå med dette. Vanskelig å sove osv osv. Nå skal jeg gjenta etter deg:

  Godt at du er ute fra mitt sinn!

  Puh.. takk 🙂 *klem tilbake*

 4. Takk for link!

  Som du selv merker er denne sangen perfekt for å få ut frustrasjon… og som noen andre nevnte, Damien Rice har masse annet flott også. I tillegg til å være irsk (alltid et pluss) og en svært pen mann. Man må jo like det! 😉

 5. Du er ei flott jente som helt klart fortjener noe mye bedre:) Den typen mennesker får garantert som de fortjener…Bare bruk din dyrebare energi på gode ting og fine mennesker. Tror det at man må hvile og ikke har dagene fylt med fart og spenning, gjør at hjernen får uforholdmessig god tid til å la sånn skitt ta for mye plass hos oss. Sender deg trøsteklemmer og varme tanker:)

 6. Trine: Damien Rice høres ut som en bra mann, takk for anbefaling. 😀 Alltid fint å finne musikk som treffer der jeg er, her og nå. ♥ Dessuten synes jeg du synger den veldig fint også, du har en sårhet i stemmen din som passer så godt.

  Aneth: Takk for det, Aneth! Prøver stort sett å fylle dagene med positivt innhold, men hjernen lever visst iblant sitt eget liv. Men… det går nok fremover, det gjør jo gjerne det. 🙂 *klem*

Det er stengt for kommentarer.