Tordenbloggen – nominer i dag

Tordenbloggen blir noe av i år likevel, hurra for det! Det er en hyggelig og morsom affære, som jeg gjerne anbefaler å følge med på når det setter skikkelig i gang.

Men først må det nomineres. Det gjøres i kommentarfeltet på denne linken, skriv inn de bloggene du ønsker å ha med i konkurransen og gi gjerne en god begrunnelse for hvorfor. Det gir ekstra poeng. De bloggene med flest nominasjoner går videre til konkurransen. Derfor håper jeg mange vil bli med på å få med en spesiell blogg: Dr. Borgs salve mot svie. Jeg synes hun skriver så bra, så morsomt og så unikt at jeg gjerne skulle sett bloggen hennes komme med i Tordenbloggen så enda flere får øynene opp for den gode «doktoren».

Du kan nominere akkurat dem du ønsker, men det er en liste der inne med blogger som allerede har gått videre til første runde. Disse er det ikke nødvendig å nominere på nytt. I kommentarfeltet kan du hente fram de bloggene du savner. De 15 som får flest nominasjoner får være med i den første runden som starter… snart! 😀

P.S. I samme slengen må du gjerne stikke innom Superheltinnekåringen og stemme på en av de 10 finalistene der. ME-bloggere er sterkt med i teten i år (til enkeltes irritasjon).

Reklamer