Motbakke

Det får være lavkarbo alt det vil. I dag trøstespiser jeg sjokoladepudding og ser tv-serier. Verden er dum og jeg er lei meg. I morgen er det sikkert bra igjen.

Reklamer

12 kommentarer om “Motbakke”

 1. Hei.

  Opp med hodet 🙂 Du har tross alt vært kjempeflink, så og litt trøstespising utsetter jo bare ketosen bare noen få dager :))
  Kos deg med sjokoladepudungen din du. du trenger den sikkert for en ny frisk etterpå… Ha en riktig fin helg!

  M.v.h Anne.

 2. Tror det er bra med noen kosepauser for å holde ut dette jeg! Kos deg med god samvittighet du, og kall det planlagt og fortjent kos, og ikke en sprekk 🙂
  Men håper det triste og leie blir borte til i morgen, og helst før…. men du vet hva farmoren til Albert Åberg ville sagt 😉 «Det er bra å være litt trist og lei innimellom, sånn at man skal kjenne forskjell når det fine og morsomme kommer etterpå!»

  Masse trøstekoser fra kusine!

 3. Huff da, i dag som det er fredag og alle greier… Ja nettopp, fredag! Det er lov med sjokopudding i dag 😉 Lavkarbomaten venter på det når du er klar. Forsøke å kose deg! Klem

 4. Det er deg vel unt. Du har vært kjempeflink med dietten din. En liten sprekk i ny og ne hører med. Det er nærmest en del av instruksen. Kjør på.
  Varme tanker og ønsker om snarlig bedring i synet på «verden og virkeligheten».

 5. “Det er bra å være litt trist og lei innimellom, sånn at man skal kjenne forskjell når det fine og morsomme kommer etterpå!”

  Så sant, så sant! Takk alle, det ser litt lysere ut på andre siden. 🙂

Det er stengt for kommentarer.