Rart og fint

Det er igrunn ganske sprøtt, men om få timer har jeg en vaskeekte fjortis i huset. Tenåringen min fyller 14, og på disse årene har han endret seg fra en ganske liten baby på bare 2800 gram til en hengslete, ung mann som snart har tatt igjen moren sin i høyden.

Det er ganske rart å tenke på – og veldig, veldig fint. 🙂

Reklamer

18 kommentarer om “Rart og fint”

 1. Gratulerer med fjortis i huset 🙂 (om noen timer)
  Har hatt to av slaget, og man overlever….og setter pris på alt man lærte *ler*

  Dyreterapien var fin å lese om den også.
  Klem

 2. Litt om alt: Tusen takk! 🙂 Ja, enn så lenge er det ikke noe problem å overleve – vi har ikke hatt noen dramatiske fjortisløsrivelsesscener ennå. Jeg håper det ikke trenger bli så mange av dem. 😀

 3. Gratulerer til begge to!! 😀 Og gratulerer med vel gjennomført, han ser ut til å bli en flott og hyggelig kar! 🙂

 4. Ai ai ai! Hils fjortisen og si at det blir bedre om ca 14-16 år. Det er intet verre enn å være fjortis, men det hjelper selvfølgelig å ha en god mamma!
  Gratulerer og lykke til med den sagnomsuste tenåringstida. 😉

 5. Tusen takk for gratulasjoner til Tenåringen min (og meg)! 🙂

  Enn så lenge har vi en smertefri tenåringstid, men det trenger jo ikke fortsette sånn. (Selv om jeg håper.) 🙂

 6. Grattis med Fjortis. Selv har jeg snart en Søttis. (Heisann. Det hørtes ut som om han blir søtti. Søttnis? Eller er det kanskje et svensk ord for en søt liten nisse?Nok en mangel i det norske språk der altså.)

 7. Takk! 🙂 Haha til søttis, det hørtes litt feil ut ja. Vi mangler definitivt en del ord i det norske språk, men jeg synes du gjør en god jobb med å stadig finne opp nye. 😀

 8. Ja. Noen må jo ta ansvar for å lage høyst ubrukelige ord. Høyst ubrukelige ord er stor mangelvare i det norske språk. Jeg synes vi er ganske gode 🙂

 9. Dr. Borg: Men vi kan helt sikkert bli enda bedre! Her gjelder det å legge hodene i bløt og komme opp med passende uttrykk på 15-, 16-, 17-, 18- og 19-åringer. Straks.

 10. Hva legger man hodet i når man legger det i bløt?
  Hva som helst fuktig? Så lenge det ikke er etsende? Eller er det kanskje en spesiell væske som egner seg best? Bør vel være alkohol og aceton-fritt…tenker på håret og huden her altså. Melk? Munkholm? Eller en blanding?

 11. Vet du, jeg tenkte faktisk på det i går da jeg skrev kommentaren, men kom ikke fram til noe bestemt svar. Det synes jeg kanskje vi må fundere litt over, men jeg tror det er flere muligheter. (Valgfrihet.. åh nei, da er det fram med sinkbøtta…)

  Alkohol er jo en mulighet, men det vet man jo av erfaring at ikke alltid er så lurt.

 12. Foreslår at du skriver følgende på tavlen:
  Hodelakeforslag 1: Tynt såpevann (Dr. Greves Barnesepe) mild men lett desinfiserende, for den rene, klare tanke.
  Hodelakeforslag 2: Bokøl, vørterøl, Pomac (bra for håret, vet du)
  Hodelakeforslag 3: 2 dråper linsevann, 2 dråper spyleveske og 3 furunåler pr. 5 liter vann (litt avhengig av hodestørrelse) for den skarpe, klarsynte tanke.
  Hodelakeforslag 4: Isvann fra fjellbekk, for den plutselig våkne tanke.
  God stenkasting!

Det er stengt for kommentarer.