Reeves går av

Etter tiår med klager, kommer meldingen om at dr. Reeves; sjefen for forskningen på CFS (kronisk utmattelsessyndrom) i det amerikanske CDC, går over i en annen stilling 14. februar. Han skal ikke lenger ha noe med CFS/ME å gjøre, men gå inn som seniorrådgiver for en avdeling som gjør undersøkelser rundt mentale helseproblemer. Dr. Elizabeth Unger tar over den tidligere stillingen hans. Forhåpentligvis gir dette håp om mer fokus på og pengestøtte til forskning på ME. Det må være lov å være litt optimistisk. Det er trolig en rekke mennesker som jubler litt ekstra på Valentinesdagen i år, over Reeves’ avgang. 🙂 Årsaken til at han trer av som leder for CFS-avdelingen, er ukjent, men det spekuleres selvsagt om ulike mulige grunner.

Og for dem som er interessert (samt orker lange, engelske tekster), kan man lese historien om Elaine DeFrietas, kvinnen som fant spor av retrovirus hos ME/CFS-syke allerede i 1990. CDC greide ikke gjenta hennes funn og avviste dermed hele saken.

Reklamer

5 kommentarer om “Reeves går av”

  1. Marias Metode: Jeg fikk litt info om E. Unger, skal legge ut. 🙂 Og ja, det meste kan bli bedre! Jeg krysser fingrene og håper det beste. 🙂

    Bell4trix: Yes beibi! ♥

Det er stengt for kommentarer.