Og grisen står og hyler

Pass opp, hold avstand – dørene lukkes.

grisesjuk

Muligheten for at vi har fått svinepest i huset er tilstede. Jeg vil tro den er ganske liten, men reglene er strenge. Vi får bare holde oss borte fra omverdenen en stund til. Sønnen min ble syk i forrige uke, så han kan snart slippe inn på skolen igjen. Selv styrer jeg på med noe forkjølelseslignende, og vet igrunn ikke hva jeg skal tro. Hvis dette er den influensaen som skaper all panikken, er det ikke stort å bekymre seg for. (Bortsett fra for de som faktisk er så syke fra før av at de ikke tåler den.) Litt halsvondt, ubehag i kroppen og tett i huet. Feberen kom og forsvant i løpet av en dag, eller to.

brumm

I går følte jeg meg ganske så pigg (haha) igjen, så jeg satte i gang med prosjekt «rydd i hyllene». I løpet av noen timer ble x antall kilo bøker og dvd-filmer flyttet på, med hjelp av mitt tapre barn. Det viste seg at vi har ganske mange filmer vi neppe vil se igjen. De er nå samlet i bæreposer, og forhåpentligvis blir vi kvitt dem snart. Jeg mangler bodplass… (Noen som vil ha..?)

svinepesten

I dag, derimot, er formen skikkelig laber. Kanskje det er ME’en som krangler fordi jeg var litt aktiv i går? Hvem pokker’n vet!? ME-symptomene mine er jo influensasymptomer, hvordan skal jeg vite hva som er hva? Dette blir nok festlig utover høsten og vinteren, det er jo da jeg pleier være sånn. Skal jeg bare mure meg inne med en gang? Låse døra og kaste nøkkelen..? Dere får grave meg fram til våren.

svineflu

Tralala, det går nok bra. Vi har stadig mat i fryseren, men snart må jeg ut og kjøpe melk, brød og pålegg. Forhåpentligvis uten å smitte noen.

SwineFluPanic

Reklamer

17 tanker om “Og grisen står og hyler”

 1. God bedring til begge to!
  Vi skulle hatt en kjekk hjemmetest. Hadde vært greit å kunne slippe å lure mer hvis man allerede har hatt svineriet.

 2. God bedring! Er litt forkjøla selv, og dattera har også vondt i halsen. Men på denne tiden er det jo ALLTID mye forkjølelse – så jeg tenker, grei allmentilstand og ingen feber = lov å gå på skole.

  På en måte får vi jo bare håpe det er sviner`n (he,he) du har, så er du ferdig med det, og etter som jeg har hørt resistent neste gang den kan ha blitt kraftigere…. hvis det skjer da 😀

  *god klem*

 3. Melding til Petter: Din kommentar hører ikke hjemme i denne posten. Jeg skjønte det var noe da du plutselig begynte å kommentere hos meg… Alt som gjelder møtet har jeg svart deg på mange ganger. Du reagerer med å enten ikke godta mine kommentarer, eller du fjerner mesteparten av innholdet og poster resten, uten å gjøre oppmerksom på at du har endret på den. Sånn gjør man ikke, det er virkelig DÅRLIG folkeskikk i bloggsammenheng.

  Jeg synes jeg har gitt deg så mange svar at jeg ikke gidder mer. Du oppfører deg verre enn det du beskylder andre for å gjøre på forumet du mener deg så dårlig behandlet av.

  Du må bare fortsette med løgnene og fantasiene dine. Hvis noen leser hos deg og ser din versjon av hvordan møtet vårt foregikk, håper jeg de har vett på å søke info annet steds fra. Det er det verste røret jeg har lest, og så langt unna sannheten som det går an å komme. Nei, vi satt ikke og grein hos helseministeren. Nei, vi snakket ikke om alver og ånder, eller noe som helst annet «snodig», det var et bra møte som gikk for seg akkurat så ordentlig som det skulle.

  Ditt forferdelige kvinnesyn skinner igjennom, i tillegg til at dette hatet du nærer mot visse personer ødelegger dømmekraften din fullstendig.

  Gå vekk nå, du har ingenting her å gjøre med dette tullet ditt.

 4. Håper dere er på bedringens vei, glad den har fart forholdsvis fint med dere da om det var den 🙂
  Det er godt om den farer forsiktig med oss. Er så isolert selv at jeg tror jeg skal klare å holde meg unna den.. Har ikke krefter til annet, så det må den bare. Begge jentene har hatt/har den, som en normal influensa. Men den kan også være stygg. Venninna til yngstejenta som ellers var helt frisk uten tilleggssyk. ble dødssyk (store pustevansker). Så det er umulig å vite, og akkurat det er litt ekkelt. Men for de aller fleste går det nok heldigvis helt greit:)
  God bedring;)

 5. Tusen takk alle sammen! Ser jeg ikke har svart dere, men jeg har lest og ble veldig glad for god bedrings-meldingene deres. 😀

  Vi er heldigvis bra igjen… vel, i hvert fall Tenåringen. Hos meg sitter det noe igjen i kroppen, men det er nok me’en som forårsaker dette. Influensaen virker som har stukket sin vei, og glad er vi for det. 😉

  Alt godt: Takk for tips om loppehenting, jeg skal sjekke litt med de nærmeste – men vil tro vi kommer til å sitte igjen med en god del vhs-filmer. Jeg kan kontakte deg når jeg vet mer, og hvis det er av interesse må de gjerne gå til loppemarkedet deres. 🙂 Jeg er veldig for gjenbruk.

  Håper vi alle kan holde oss friskest mulig gjennom den kommende høsten og vinteren. God bedring til alle som er syke der ute!

Det er stengt for kommentarer.