Lydhør

Som sosial blogger burde jeg jo være veldig lydhør (eller hva man kaller det når det er skriftlig medium?) overfor leserne mine. Det gikk plutselig opp for meg at jeg sikkert kan forbedre denne egenskapen en smule, derfor tenker jeg spørre dere som er innom;

♥ Er det noe du lurer på; om meg, om bloggen, om… livet? (Haha!)

♥ Er det noe du synes jeg burde blogge (mer) om?

Det har jo stort sett blitt navlebeskuende, sutreposter i det siste – og hodet mitt føles ganske tomt. Jeg trenger nok noen utfordringer, så kom med dem.

(Setter meg skjelvende ned og venter på svar.)

Reklame

13 tanker om “Lydhør”

 1. Er hodet tomt for ord, så er kanskje harddisken din full av upubliserte Lothiane-bilder? Da trenger ikke hodet ditt produsere noe annet enn en aldri så liten tittel med snert i!

  (I dag måtte jeg innom Word Press-rekkrutteringsside for hvert klikk på lenke inn til deg og dine innlegg. Har du skrevet kontrakt, eller noe?).

 2. Hmm… Kjenner deg ganske godt synes jeg. Men hadde vært hyggelig å få litt hverdagsglimt fra livet ditt. Som som Titta over sier, bilder?? 🙂

  klem fra lillesøster

 3. Vet du, jeg kjenner at jeg liker best at du bare skriver om det du vil -synes det er kjempespennende! Og nå har du jammen fått opp farta litt her inne for nå rakk jeg ikke kommentere på forrige innlegget før det var et nytt her! Weee…:) Forøvrig kunne jeg godt se på bilder jeg også! 😀
  Trives her inne jeg…*Tommel opp*

 4. Enig med bell4trix. Liker at du skriver om det du vil og er opptatt av. Noen ganger happy, noen ganger syk og eller lei – er det ikke sånn for de fleste da? 🙂 Men bilder er koselig! 😀
  Fortsett som før, og har faktisk mange ganger tenkt at du tar UHYRE godt vare på alle som kommenterer her inne – tommel opp herfra og!!

 5. Takk for svarene deres! Dere er jo en takknemlig gjeng som tar til takke med det dere får. 😀 Jeg som håpet på masse sære spørsmål jeg kunne lage et nytt meme ut av. 😉

  Men altså, takk – og veldig hyggelig å lese dette! Foto-lysten er ikke så veldig på topp, men jeg kan jo lete gjennom det jeg har og se om jeg finner noe jeg ikke har brukt før. Eventuelt tenke ut noe nytt å ta bilder av.

  Titta: Har ikke gjort noe spesielt ift WordPress, men det høres jo utrolig teit ut at de skal putte inn reklame støtt og stadig. Det var jeg ikke klar over. 😦

 6. Jeg er enig med alle tidligere «talere». Har aldri krav/forventninger til det andre bloggere skriver om. Det er JEG som kommer på besøk og som gjest må jeg akseptere det som blir «servert». Liker bloggen din veldig godt og er regelmessig innom. Kanskje jeg kunne bli flinkere til å kommentere…??? Uansett; blogg det du vil. Jeg er her som leser!

  Ha en kjempefin dag 😉

 7. Er enig i at du bør skrive om det som opptar deg, på godt og vondt. Dessuten er du jo så heldig å ha mange trofaste lesere. Deres kommentarer og dine tilsvar skaper jo et utdypende supplement til selve bloggen.

 8. Hmm.. Bilder har andre sagt, og du har sikkert mange fortellinger rundt bilder både hjemmefra og reiser fra steder _jeg_ ikke har vært!

  Ellers synes jeg selvfølgelig det er interessant å få høre om hvordan andre takler opp- og nedturer i livet… og jeg synes du skriver godt om samfunnsaktuelle temaer også.

  Så egentlig blir jo meldinga – blogg om det du vil! Du har nå fin humor da, det er bra!

  😀

 9. Fra mitt ståsted synes jeg du skal gjøre akkurat som du har gjort til nå; Skrive om løst og fast, gode og dårlige dager, sette inn noen bilder når det passer seg sånn og du har lyst.
  Oppfatter aldri dårlige dager som sutring, ett sted skal sånt ut. Hva skal man med blogg om man ikke kan beskrive de dårlige dagene også?
  Og det skal du vite; Det hjelper at noen skriver om det man ikke er så flink til å sette ord på selv 🙂
  Klemmer

 10. Så flott, her kom det inn flere ting jeg kan ta tak i! 🙂

  Tusen takk, alle sammen! Jeg setter virkelig pris på at dere leser og kommenterer. 🙂

Det er stengt for kommentarer.