Meme er bra!

Nå som jeg stort sett bare ligger på sofaen likevel, passet det veldig fint å bli tagget av Britt Åse i Hagen på hytta. Supert med meme’er som ikke krever stort av meg, sånt tas imot med takk for tida. 🙂

Here goes:

♥ Hva er du opptatt av for tiden? Å bli bedre! Jeg har stort sett vært sengeliggende (dvs sofaliggende) den siste halvannen uka og det er innmari kjedelig.

♥ Hva har du på deg i dag? En behagelig topp som ikke strammer og gjør vondt (er ganske sensitiv for tida), olabukse og sokker.

♥ Hva skal du spise til middag? Jeg har spist middag: Pølse i lompe og kokte grønnsaker.

♥ Hva vil du gjerne lære deg? Tja, jeg har så vidt begynt å friske opp fransken… det er vel nærmere 20 år siden jeg lærte det, og jeg husker ikke stort. Har funnet en gratis app til iPod som gjør at jeg kan øve meg litt. 🙂

♥ Hva hører du på akkurat nå? En klassisk cd, faktisk. 4 årstider (Vivaldi), og Pachelbels Kanon.

♥ Hvordan er ditt favorittvær? Sol og 20 grader. Da er kroppen mest fornøyd.

♥ Hva er ditt mest utfordrende mål akkurat nå? Informasjonsmøte i forbindelse med Tenåringens overgang til ungdomsskole, samt avslutningsfest for 7. klassene. Det skjer til uka, så jeg håper jeg kommer meg litt (mye!) til det.

♥ Hva syns du om den personen som tagget deg? Hun er blid, koselig og positiv – og har en hyggelig blogg jeg synes du skal besøke. Legg igjen kommentar da, det er alltid ålreit. 🙂

♥ Hvis du kunne fått et hus, ferdig innredet, hvor som helst i verden – hvor skulle det vært? Oj, jeg har egentlig ikke lyst å bo i hus – men hvis jeg først skulle velge, så tror jeg at jeg kunne tenke meg et i Skottland. Et feriehus der, det hadde vært flott! Gjerne ikke altfor langt utenfor Edinburgh.

♥ Hva ville du gjerne hatt akkurat nå? Mindre ubehag i kroppen..? Nei, jeg vet hva som hadde vært topp! Et besøk av Doug som har reist tilbake til Canada. Jeg savner ham veldig. 😥

♥ Hva vil du gjerne bli kvitt? Jeg sier som Britt Åse; 10 kg. Har gått ned 5 så langt, og vil altså miste 10 til. Jeg får bare ta tiden til hjelp, så går det vel. Har ikke tenkt å gi opp mitt stort sett sunne kosthold.

♥ Hvis du kunne dratt hvor som helst i verden den neste timen, hvor ville du dratt? Til Doug! En tur til Canada hadde vært flott. Beam me up, Scotty!

♥ Hvilket språk vil du lære? Jeg vil gjerne friske opp de språkene jeg en gang lærte, men siden stort sett har glemt; fransk og italiensk. Kanskje litt spansk også?

♥ Hva ser du etter i en venn? Vanskelig å svare på, for det er jo bare sånn at man «klaffer» med enkelte, uten at jeg egentlig tenker så mye over hvorfor. Men hvis jeg skal forsøke å svare så sier jeg: Høy EQ, evne til å reflektere, intelligens – og selvsagt masse humor. 😀

♥ Hvem vil du gjerne møte? Doug har jeg jo allerede nevnt, men ellers vil jeg gjerne møte Dr. Borg igjen snart! Og Rockette! Og Trips (men hun er på ferie). Og Løven! Og så vil jeg drikke vin på balkongen til el Vera! Og… igrunn treffe alle hyggelige venner og familiemedlemmer. Skal bare bli litt bedre først, så kommer jeg ut i verden igjen.

♥ Hva slags musikk liker du? Jeg liker mye forskjellig, vanskelig å svare på. Sånn jeg er nå, er det igrunn best å ikke høre for mye – må i hvert fall være noe rolig og behagelig.

♥ Hva er favorittplagget i klesskapet ditt? Jeg har allerede blitt godvenner med det nye, lange olaskjørtet mitt. Dessuten er jeg veldig glad i bunaden min.

♥ Hva er drømmejobben? Greier ikke forestille meg en jobb akkurat nå, men må være noe der jeg kan bruke evnene mine – uten at det er for mye stress. Det viktigste er å ha en jobb jeg behersker, i et uhøytidelig miljø med gode og morsomme kolleger. Og minst mulig kontakt med sure kunder. Hmm, jeg tenker litt videre og kommer på at jeg liker å treffe utlendinger på ferie her, skulle gjerne hatt mer ork til å vise rundt. Men bare positive, hyggelige folk altså… ikke sånne som klager og er negative til alt. 😉

♥ Har du noen favorittmodeller? Hmm? Som i fotomodell? Nei, igrunn ikke.

♥ Hvis du hadde hatt 1000 kroner nå, hva ville du brukt det på? En reise, tror jeg. Men da kommer jeg ikke langt. 😀 Eventuelt noen bøker, filmer, eller kanskje klær?

♥ Beskriv stilen din? Hverdagslig, behagelig, litt kroppsnært (men ikke altfor tight) og gjerne med litt utringing. Jeg kler visst best det. Bruker en del svart, men på sommeren «skeier jeg ut» og bruker litt mer farger, men sjelden noe veldig skrikete.

♥ Hva var det siste motebladet du leste? Jeg leser nesten aldri sånt. Tror siste blad jeg leste var det Kamille som kom ut like før påske, men det var bare fordi jeg var i det selv. 😉 Og når vi snakker om Kamille; sjekk ut denne på Youtube! Haha, jeg digger de damene! Seriøst altså, dritseriøst angst.

♥ Den siste cd-en du kjøpte? Oj, hmm… øhh….

♥ Hva hørte du på da du ble tagget? Jeg vet ikke akkurat når det skjedde, så det er vanskelig å svare på. Men da jeg fant det ut hørte jeg ikke på noenting som helst, annet enn smålyder fra Mayra i buret. Veldig behagelig, igrunn.

♥ Hva vil du akkurat nå? Poste dette. 🙂 Så da gjør jeg vel det, da.

Vet ikke hvem som har hatt dette meme’er før, men om du føler deg kallet er det bare å ta for seg. 😀 Kanskje noen av de jeg har nevnt i posten har lyst?

Reklame

6 tanker om “Meme er bra!”

  1. Godt å se at du er tilbake. Det betyr at du føler deg litt bedre. (Det var ikke et spørsmål.) Og om et par dager får du energi og lyst til å stå opp fra sofaen og gjøre noe. Og så lager du noen avtaler her og der og – vips! tilbake. Helt i form til møtet på skolen til Smurf. Sånn er det.

  2. Hehe, ja sånn er det nemlig! 😀 Jeg merker en klar tendens til hyperaktivitet på nettet i dag, det må være et godt tegn. Nå jobber jeg bare med å roe ned litt så jeg ikke skal gå i sjokk. Ah, snart må jeg opp og ut og bort så jeg kan nyte kaffe med Dem, Dr. Borg!

Det er stengt for kommentarer.