Dårlig karma

I mitt forrige liv tror jeg at jeg må ha vært en skikkelig Maneater, som forførte og utnyttet menn, lokket dem til meg og utnyttet dem det jeg kunne for siden dumpe dem uten anger. Jeg håper jeg hadde det moro.

Det må være det som er forklaringen siden jeg i dette livet stadig har troen på kjærligheten, for så å ende opp i tårer etter en tid, med følelsen av at hjertet mitt har blitt kjørt i kjøttkverna.

Eller ikke.

17 tanker om “Dårlig karma”

 1. Det er når jeg leser slike ting at jeg blir sittende og slette det jeg har skrevet i kommentarfeltet flere ganger før jeg skriver at jeg ikke vet hva jeg skal si.

  Men uansett hva som har skjedd, så håper jeg du føler deg litt bedre veldig snart!!

  Virtuell støtte herfra og en klem også.

  Victoria

 2. Uff, kjære Lothiane! Tenker på deg og sender gode klemmer, en skulder å gråte på….og kanskje noen boksehansker 😉 Man må nok være modig når man leter og tror på den store kjærligheten, og det er du jo, så den dukker nok opp 😀

 3. Næh, jeg tror du var en sånn bille som ruller elefantbæsj baklengs i ditt forrige liv.

  😉

  Men du er super NÅ, akkurat som du er. Ikke glem det! *klem*

 4. Troen må du ha, en dag er den der bare, helt plutselig og uventet. Bare så forb… hva en må gjennom først.
  Hadde jeg vært mann så ville jeg ha sett stjernen i deg, og noen vil, helt sikkert…
  Klems

 5. Kjære Lothiane! Det er fredag, og jeg vil bare si: Fredager kan nå bli slik som fredager flest. Men i dag: Sett fart i selv den minste oppmuntring som beveger seg rundt deg. Lev, nyt – og vit: Det blir masse, masse bedre!

 6. Du kan få sagt det. Og jeg kan ikke annet enn å lure på det samme selv siden man så ofte opplever nettopp dette., vi single altså, eller hvertfall vi to..:S Man tar seg sammen, våger på nytt, gir masse, får forhåpninger og blir forelska, men hva er det med disse guttene som aldri kan forelske seg NOK igjen og som ikke kan være tydelige tidlig? ikke anna å si enn at det suger. skjønner godt at du ikke har lyst å tørre på en stund jeg. som du skrev til meg, du har lov å bare være trist en stund, så reiser man seg ettehvert når den tiden er inne. Lei meg for at ting ikke ble som du håpet lothiane!!!

  Klemmer til deg

 7. SerendipityCat: Skulle gjerne likt å tro det, men jeg klarer ikke det heller. 😉

  Graylady: Takk skal du ha, det var vakkert sagt. *klem*

  Mannfolkprat: Takk for oppmuntring, skal gjøre mitt beste. Jeg pleier ikke legge meg ned så veldig lenge. 🙂

  Tornerose: Det er ikke lett å si. Jeg tror mange synes det er vanskelig å være tydelige, de håper kanskje at den andre skal skjønne det av seg selv så de selv slipper ta støyten? Eller at det skal skli over? Eller at de plutselig skal forelske seg helt og fullt så alle er fornøyde? Jeg vet ikke. Tror egentlig ikke det er vond vilje heller. Men ja – det suger og det gjør ikke mindre vondt når det har skjedd flere ganger. Det blir nesten verre med tida fordi nå vet jeg hva jeg må gjennom og jeg vet ikke om jeg orker det flere ganger.

  Men ja – vi reiser oss igjen, så klart vi gjør! 🙂 Takk for fine ord, kjære deg – og jeg ønsker deg alt godt videre i ditt liv også, det er leit at det ikke kan bli sånn som vi ønsker. Klemmer tilbake igjen 🙂

  Stormel: Hmm, det virker som det er flere av oss, hva kan dette komme av? Jeg kan ikke huske å ha lest i historiebøkene om masse fæle kvinner som behandlet menn dårlig… eller var det derfor mennene stadig måtte ut og krige, for å slippe unna? 😉

 8. Ikke gi opp. Du har overlevd ting i livet som er mye verre enn et møkkamannfolk eller to. Du klarer dette også. Du må bare gjennom noen sånne kjipinger før du finner en skikkelig bra en. Hjertet ditt er sterkere og tåler mer enn du tror, det føles bare ikke alltid sånn!

  Stor klem.

 9. Det er jo sant. Man må bare bli påmint det av og til. Du er alt for bra er dame til å gi opp. Han er der et sted!

 10. Jeg har vanligvis fnyst når folk har sagt at han dukker opp en gang, han som kommer til å være glad i meg og se meg for det jeg er og ikke plutselig stikke av. Men plutselig dukket han opp (og nå er det jeg som er tom og ikke vet om jeg klarer å gi noe tilbake). Men poenget er at kun det beste er godt nok for bra damer som deg. Og når han behandlet hjertet ditt dårlig (kanskje la det i sentrifugen heller enn kjøttkverna, for jeg tror det egentlig er helt når det får litt tid på seg), så er han for dårlig for deg. Og ta det fra en som har vært singel uhorvelig lenge og som har gått på trynet mange ganger.

 11. Tante Grønn: Hehe, jeg har vært gjennom det der neon ganger, fnyst litt og så har det skjedd ting og jeg har tenkt «NÅ! Endelig!» …men så har det vært skivebom… igjen. 😉 Men det blir jo en del moro ut av det underveis likevel.

  Vi har i hvert fall noe felles med å ha gått på trynet mange ganger og vært lenge single, så takk for oppmuntring – jeg tar det til meg og gir ikke opp. 🙂 I mellomtida har jeg det mest mulig gøy. 🙂

Det er stengt for kommentarer.