Næmmen se!

Jeg lurer på om netthandelen.no leser her, eventuelt om de har fått tilbakemeldinger fra flere om den urdårlige reklamen de dytter på norske Facebook-medlemmer? I hvert fall har de gjort om reklamen jeg viste dere i går. Se bare her:

nyreklame

Tenk det. De har tatt vekk «driten» og slått sammen ordene. De har til og med rettet skrivefeilen «vekse» til «veske». Da får jeg vel heller tåle at de har mellomrom foran spørsmålstegnet, men ikke skyt meg – jeg er tross alt sekretærutdannet.

Jeg har dessuten satt meg fore å melde inn hver eneste lille reklame på Facebook som jeg ikke liker, det vil si alle som retter seg mot meg som kvinne. Selv om jeg er kvinne betyr det ikke at jeg er interessert i å bleke tennene, kjøpe designklær, -vesker og sminke. La meg få reklame som er rettet mot mine interesser. Hvis dere spør får dere svar. Etter at jeg har trykket iherdig på tommel ned-symbolet under alle bimboreklamene, har jeg faktisk begynt å få en del annen reklame. Mulig det er en tilfeldighet, det vil vise seg.

(Og min jakt på uviktige aktiviteter jeg kan drive med mens jeg utsetter å ta oppvaska, re opp sengene og rydde klart til jul fortsetter sikkert. Følg med.)

6 tanker om “Næmmen se!”

  1. Hello Ladies?? Ladies med stor L (snakker de tysk?) Og selve frasen høres så slibrigslesk ut at jeg ikke vil ha en FET veske, nei takk! Og så har vi den lille setningen som begynner med «eller». Tsk tsk. Nei, dem snakka ikke godt norge nå får tida.

    «Vi sees»? Gjør vel i grunn ikke det?

  2. Graylady og Kamikaze: Jeg er ikke sikker på at det er på grunn av meg, men jeg later gjerne som det. 🙂 God jul begge to! *klem*

    Trips: Haha, du er enda mer kritisk mot meg, jeg tenkte være litt positiv siden de faktisk har gjort seg den umake å endre på de verste feilene. Men jeg er innerst inne helt enig med deg. 😉

Det er stengt for kommentarer.