Hurra!

Jeg kom jo videre! *juble*

Tordenbloggen i går ga meg mange hyggelige opplevelser da jeg leste gjennom kommentarfeltet. Tusen takk til alle som stemte på bloggen min! Det å lese tilbakemeldingene ga meg både boost i bloggeselvtilliten min samtidig som det gjorde meg innmari nysgjerrig. For hvem er egentlig disse som stemte på meg som jeg slett ikke kjenner navnet på? Kjente ikke igjen alle fra kommentarfeltet og egen blogg har de heller ikke. Det er sånt som får en blogger til å bli nysgjerrig som få. Uansett hvem – jeg ble kjempeglad!

Og nå må jeg tenke valgkampstrategi, kanskje? Jeg er ikke helt god på det der. Jeg skriver og kommenterer som jeg pleier og så ber jeg både lesere og gode venner om å stemme på meg når tiden er inne. Men her om dagen fant jeg fram til en strategi sammen med en god venn. Hvis jeg slår mitt eget resultat fra i fjor, altså 21. plass, skal jeg få meg tatovering og la bloggleserne følge prosessen.

Det blir ingen Tordenblogg-tatovering altså, bare så det er sagt. Planen om tatovering har vært der lenge, jeg har bare måttet gå gjennom prosess på dette og sånt kan ta tid. Temaet mitt er ganske klart også, så uansett resultat blir det nok tatovering, men kommer jeg ikke langt nok så gidder jeg ikke vise den fram i bloggen. 😉 (As if…) Om ikke annet kan dere få sjansen til å se bilde av meg i besvimt tilstand. Eller gråtende. Og forresten… mamma: neida, jeg bare tuller! Så klart. Uhm. *jugekors* Så du kan stemme på meg likevel.

Jeg har aldri prøvd poll før, så la oss teste nå. Velger du «other»… red ut og drøft.

Reklame

11 tanker om “Hurra!”

 1. Du er gammel nok til å tatovere deg hvis du har lyst til det, nå. 🙂 Og med mindre du har tenkt å tatovere deg i ansiktet, så skal jeg ikke blande meg oppi hverken hvor eller hva. Men jeg vil gjerne være med når/hvis du har tenkt å tatovere deg!

 2. el Vera: Ja, jeg regner med deg. 😉

  Løven: Takk takk! 😀

  Trips: Hehe, vi kan jo ta dette som en skikkelig utflukt. You, me and el Vera 😉

  Britt Åse: Haha! Nei, det kan jeg love deg jeg ikke skal.

 3. La Vera (siden vi er franske for tiden) er nok bedre som rådgiver enn meg, jeg har jo bare én puslete tatovering, teller jo knapt. Det er ooh… snart 7 år siden jeg tok min og bestemte meg for at jeg ikke skal ha fler (akkurat som med unger det der), men sjansen for at jeg får en tatovering til er myyyyyye større enn at jeg får flere unger! *glise*

  Utflukt, jaa! Oslo er egentlig – sånn i et europeisk metropol-perspektiv utrolig enkelt å ta seg fram i. Vi klager over ting, det er dyrt og forsinket, men herregud, det koster en formue her nede, forsinkelser vet jeg ikke noe om, for her kommer det baner hvert 2. minutt, men alle sammen er stappfulle så vi må bankes inn og holde pusten til vi skal av igjen. Joda, det er fint å være på ferie, men det er jammen fint å være hjemme også, særlig når hodet ikke funker, lommeboken er slunken og alt man vil er å ligge inntil kjæresten og snuse – ikke vandre rundt i ukjente gater og plage de innfødte med spørsmål som direkte oversatt sikkert høres ut som: Jeg taxi mat? Tredje dagen nå, og … *puster tungt* SLITEN. Blakk. Globalt deprimert. Kommer til å trenge Lothiane-terapi når vi kommer hjem. 🙂

 4. Var ikke i tvil om at du ville komme videre, men gratulerer likevel!!

  Er det ikke deilig hvor glad man blir av dette, og at man får lov til å si noe positivt om de fine bloggerne!? Jeg har ikke vært så flink med kommentarstemmer de siste dagene (ull i hodet), men følger nå med uansett!

  🙂

  …må vel pønske ut en smart valgkampstrategi da!

 5. Trips: Hehe, jepp La Vera har allerede bidratt med gode råd så jeg kommer nok til å rådføre meg videre med henne. 🙂 Hun har jo dessuten den fine bloggserien om tatovering.

  Usj, kjedelig å bli blakk, så teit at der så dyrt der da! Er ikke noe moro å reise utenlands hvis det skal være like dyrt som hjemme.

  Vi får ta en skikkelig terapirunde når vi alle er hjemme igjen. Tror jeg trenger det selv. *klemme*

  Graylady: Ååååh, men det er jo så fint å høre. Takk! Kanskje jeg ikke burde ha noen strategi annet enn det. 🙂

  Serendipity: Takk for at du ikke tvilte. Det lovet jo godt i kommentarfeltet, men man vet virkelig aldri hvordan det går. 🙂

  TB er virkelig et flott tiltak der man både kan få og gi masse skryt. 🙂

  Ull i hodet høres ikke godt ut, bare ta det med ro og ikke stress med å kommentere. Sånn er det bare noen ganger. 🙂 *klem fra meg*

Det er stengt for kommentarer.