Valgkampen fortsetter

Romeren har visst stukket av og overlatt hele jobben til meg, men det er greit. Jeg gjør den så gjerne, for i dag er det min kjære venninne Trips & Tics som skal i ilden igjen, det vil si: i Tordenbloggen.

Hvis du har lyst å gi henne en stemme (og det håper jeg), besøk dagens Tordenblogginnlegg, klikk på Trips i pollen og stem, og skriv gjerne i kommentarfeltet også. Stemmer i kommentarfeltet gir ekstrastemme, og er den velbegrunnet så teller den kanskje dobbelt.

Gi en stemme til Trips så hun kommer videre, da. 🙂 Jeg ser for meg at hun kan bedrive litt valgkamptegning senere, men akkurat nå har hun ikke tid for hun skal reise bort.

Og enda et argument for at du bør stemme på Trips er at da skal jeg snu meg rundt og lage ny fotogåte. Jeg har jo forsømmet min plikt så altfor lenge.

Hurra! Go Trips!

Reklame

6 tanker om “Valgkampen fortsetter”

  1. Jeg takker så mæget for hjelpen, vennen! Jeg har jo forsåvidt ingen venner jeg kan tvinge til å hjelpe meg heller, siden det bare er noen få IRL-folk som vet at jeg blogger. Så jeg får håpe bloggefolket hjelper meg opp og fram her i verden! 🙂 *glise*

  2. Supert Dr. Borg! 😀 Skal snart dra med meg Trips og komme i galleriet. 🙂

    Trips: Bare hyggelig, kjære kreative venn. 🙂 Jeg tvinger mine IRL-venner til å stemme på deg, siden ikke dine kan. *glise* Håper du er i rimelig form og får en ikke-stressende dag så du er klar for det store utland i morra! 😀

  3. Så klart en stemme fra meg og!! Og ikke på grunn av lovnad om fotogåte, for jeg har vært på gåteavvenning…. 😉

Det er stengt for kommentarer.