Vet Gud egentlig hva h*n gjør?

Jeg har blitt en skap-msn’er. Det vil si, egentlig skyr jeg msn som pesten fordi det er et helvete å skulle holde styr på flere samtaler samtidig og dessuten er det egentlig veldig sjelden jeg har lyst å prate med noen når jeg er på nett. Da har jeg annet å gjøre, som å skrive blogginnlegg og svare på epost, sjekke Tordenbloggen og lese andres bloggposter.

Så at jeg sniker meg innpå msn helt usynlig, sånn en sjelden gang, det gjelder nesten ikke.

Men i dag var jeg altså litt mer sosial av meg og fant ut at jeg skulle si hei til kompis O som jeg ikke har snakket med på lenge. Han er fan av tv-programmet QI, det er jeg og, så det snakket vi litt om slik seg hør og bør en tidlig søndags ettermiddag. Og jeg har fått en påminnelse om hvor utrolig dype og interessante samtaler man kan ha via msn og lignende pratebokser.

qi

For den som ikke kjenner programmet kan du få et innblikk på YouTube. Stephen Fry (min helt) og gjester snakker om interessante svar på kanskje ikke fullt så interessante spørsmål. Og nettopp i den episoden jeg linker til over blir det snakket om noe som min kompis O og jeg måtte diskutere litt dypere enn de gjør i dette programmet.

O: Skikkelig bra når han sier: «if God was a woman – sperm would taste like chocolate.» og Alan Davies parerer med «how do you know it doesn’t?»

Jeg svarer… og legg merke til dybden i svaret mitt: hahahaha

Men så legger jeg til: Jeg er forresten uenig med Fry i det der. For hvis sperm smakte sjokolade ville sannsynligvis flere ting skjedd: Det ville blitt færre barn (kanskje bra?), damer ville slitt enda mer med vekta og sjokoladeindustrien ville gått konk.

O: Sjokoladeindustrien ville klart seg. Lesber liker også sjokolade vet du! 😉

Meg: Hmm, jo men er de mange nok? Det ville blitt et kraftig fall i salget

O: Helt klart. Tror ikke damer hadde slitt med vekta, for det skal visst være brutalt mye proteiner i det da.

Meg: Sant.. kanskje det hadde vært en fordel da… hmm

O: Hadde sikkert blitt mindre kriger også, når alle mannfolk hadde fått så mange blowjobs de bare ville. Hadde vel gått rundt og smilt hele tida

Så altså… det er ganske mange fordeler med sperm som smaker sjokolade. Det har jeg aldri tenkt på før, men nå tenker jeg nesten ikke på noe annet.

Reklame

9 tanker om “Vet Gud egentlig hva h*n gjør?”

  1. Den der va fin du! Hmm…nu begynte jeg også å tenke på det! men er så mye å henge seg opp i….Tror ikke han tenkte så mye på kjede effekten av valgene sine! Ikke så lett det der….:p hihihi…:o)

  2. Sånne menn som ikke får noe nå ville nok ikke fått så mye mer om sæden deres smakte som sjokolade heller. Og sjokoladeindustrien ville greid seg helt fint, for akkurat samme grunn.

  3. Trips: Hehe, ekkelt-kult er et fint ord som passer bra her. 😉

    Serendipity: Hi hi, beklager så meget. 😀

    Tornerose: Jeg ødelegger nok nattesøvnen for flere her nå. Haha 😀

    Marina: Du mener det ville være de samme mennene som får noe nå som bare ville fått enda mer?

Det er stengt for kommentarer.