Tægg en venn og la den vandre (del 1)

Jeg har blitt tægget, og ikke bare en gang, men to. (Muligens også flere ganger, lurer på om det er noe jeg har glemt?) Siden jeg har litt dårlig tid tenkte jeg ta begge tæggene på en gang. Jeg må jo gjøre meg klar til bloggetreffboklanseringen!

el Vera ville vite hva som var min beste ferie noensinne og det er ikke enkelt å svare på. Jeg hadde noen fantastisk fine turer i Nord-England og Skottland i år, de kommer høyt oppå lista. Men jeg tror jeg setter min første alene-ferie aller høyest. Den gikk til Edinburgh våren 2007.

Det mest romantiske noen har gjort for meg er jeg neimen ikke sikker på. Men det er de små, dagligdagse tingene som gjelder. Å ta oppvaska når jeg er utslitt eller bære noe tungt for meg. Eller å «se» meg akkurat når jeg trenger det mest.

Jeg skulle ønske jeg leste bøker oftere. Jeg leser altfor lite fordi pc’en lokker mer. Det blir mye blogging og sosialt liv på nettet, men altfor lite lesing i forhold til hva jeg gjorde før. I ferier tar jeg det igjen og får lest en hel del, men jeg vil lese mer ellers også.

Jeg har dyr, ja! En mekanisk ponny, slik som den loRdx skriver om. Neida, det har jeg selvsagt ikke… men jeg har en søt undulat ved navn Mayra som gjør at jeg ikke katteblogger særlig ofte, men undulatblogger i stedet. Mayra er ganske sprø, hun liker å kline. Jeg vet ikke hvorfor, kanskje undulater pleier å kline med hverandre og hun tror at jeg er en gigantisk og veldig blek undulat? Kanskje hun tror jeg har matrester mellom tenna og er sulten? Hun liker i hvert fall maten min, for hun skal helst sitte oppi den mens jeg spiser. IKKE aktuelt! Da får hun lære seg å kontrollere kroppsfunksjonene sine bedre først. (Og der undulatblogget jeg litt igjen, ja…)

Det er alltid vanskelig å skulle velge ut tre favorittfilmer, for her endrer det seg stadig vekk. Jeg er veldig glad i ‘Pump up the volume’ selv om det ikke er en spesielt god film. Jeg synes ‘Så som i himmelen’ er utrolig rørende og fin. Nylig så jeg ‘Red violin’ og den anbefales veldig! Ellers elsker jeg feelgood-filmene mine. ♥

Sist gang jeg hadde det helt fantastisk er egentlig kun få dager siden. Man får nyte de små øyeblikkene.

Jeg liker godt sjokolade. Dajmsjokolade, for eksempel. Og Yade. Det får bli svar på favorittsnacksen min, men jeg liker veldig mye annet godt også, sånn stort sett alt som er usunt.

Så skal vi ut og reise litt igjen og jeg tenker at Båtsfjord er der jeg har vært i Norge som er lengst nord. Finnmark altså.

Så kommer sånne vanskelige spørsmål om det er noen jeg savner akkurat nå og det er det jo, men har ikke tenkt å utbrodere det noe mer. Vi går heller over til å snakke om favorittvinteraktivitet, og det er nok blogging. Haha, du ser meg aldri på ski! En sang som beskriver meg best. Hmm? Her måtte jeg be om hjelp (ring en venn er vel lov?) og svaret ble «hmm». Den sangen kjenner jeg ikke, altså. Kanskje noen som kan foreslå en sang som minner om meg? Eventuelt skrive en til meg. Det tror jeg i så fall havner på topp 10 lista over romantiske ting. Hvis det er en mann som skriver og jeg liker den mannen veldig godt. Ellers kanskje mest morsomt.

Jeg klarer ikke å spise 2 liter is på rappen, i hvert fall har jeg ikke tenkt å prøve. Men derimot har jeg lyst å prøve Ben and Jerry-is, for det har jeg hørt er så godt. Men altså ikke to liter på en gang. Da jeg var liten ville jeg bli forfatter. Nå er jeg blogger, det ligner litt. Dessuten har jeg vært trofast mot startsiden.no i mange år og bruker den fortsatt som startside, men vet ikke om jeg egentlig er så fornøyd lenger. Hvis jeg måtte velge ett spisested for resten av livet hadde jeg blitt deppa. Eventuelt svart Ica, for det er der jeg kjøper maten min oftest, men jeg pleier ikke spise der. Er det lov å svare Ica likevel? Eventuelt hjemme.

Jeg har flere livsmotto, for eksempel «Keep passing the open windows» som jeg tenker på når det meste er svart og jeg blir minnet på hvor langt ned det er fra balkongen min. Dessuten liker jeg godt denne: «Whether you think you can or think you can’t you’re right.» Også synes jeg diktet ‘Du skal være tro’ av André Bjerke godt kan benyttes som livsmotto.

Mitt første kyss fikk jeg nok tidlig, men det første jeg husker… vil jeg helst glemme. Nuvel. Neste spørsmål. Hvis jeg skulle bodd i et annet land enn Norge ville jeg valgt UK, aller helst en liten by i Skottland. Der kunne jeg tenkt over hva som irriterer meg mest i hele verden og det hadde trolig handlet om noe som gjorde at jeg måtte vente, eller muligens NAV (som da ville vært så langt unna at det ikke hadde gjort så mye likevel). Forhåpentligvis hadde jeg ikke tenkt så mye på det temaet, det hjelper ingenting likevel.

Og så tre blogganbefalinger: Nyoppdagede ‘Oslo – gjennom mine øyne‘, Dr. Borgs salve mot svie (som er for ung til å bli med i Tordenbloggen) og … så var det stopp. Hvordan kan jeg velge ut tre, da? Sjekk bloggrollen min til høyre her, det er så mange bra og altfor lite tid.

Dette ble så langt at jeg deler det opp.