Ikke lett å drive valgkamp…

valgkampleiar…når man er på tur. Derfor påtar jeg meg jobben som valgkampleder for Trips & Tics. Hun er i skrivende øyeblikk enten på en båt, eller på vei til en og rekker ikke hjem før dagens Tordenbloggavstemming er over.

Trips sin blogg bør få flere lesere, det har vært min mening lenge. Så ta turen over både til henne og til Tordenbloggen og gi henne en stemme, da vel. Samtidig kan du gjerne sende noen gode vibber så hun og Panzer slipper storm på veien hjem.

Med seg i valgkampen har Trips med seg en ekte romersk kriger, nesten som hentet ut av Asterix. Du får sikkert lov å hilse på’n hvis du bare avgir en stemme først. 😉

9 tanker om “Ikke lett å drive valgkamp…”

 1. Hurra, takk! Godværsvibber bør vi visst be om i Oslo og. Det er faktisk meldt fint vær utover kvelden, men neiggu om det ser sånn ut nå. 😯

 2. Ser ut som om det er han der romeren din som trenger å slippe storm!

  Han kunne forresten trenge en hårklipp også. Den romerske hæren hadde nokså strenge standarder om sånt. Og noen må lære ham å spille poker, sånn at han ikke mister skjorta neste gang!

 3. Tusen takk folkens!! Og takk for den barske romeren! 🙂

  Båtturen gikk relativt greit, til tross for storm og alt for mye folk. Det gynger heftig i hodet, men jeg forsøker å se på det som litt billig rus. Fnis.

 4. Billig og billig 😀 men godt du ser på det sånn! Flott at turen gikk bra…jeg fikk nemlig småklaus av å tenke på deg 😀

 5. Trips: Hi hi, romeren har stått på som bare det altså. 🙂

  Storm er py, og det er mye folk også. Godt du evner ta det positivt og nå er det i hvert fall over! 🙂 Godt å ha deg hjemme igjen.

Det er stengt for kommentarer.