Så…

Så er man singel igjen.

Skal ikke påstå det er lett eller fint eller noe som helst, selv om det var jeg som valgte det. Er rett og slett innmari lei meg. Det har vært mye opp og ned hele veien og vi har vært innom tanken å bryte flere ganger begge to. Nå ble det til at jeg tok steget og det er søren meg ikke noe lettere enn å bli dumpet selv.

En ting er å skrive i bloggen på godværsdager. Det er virkelig noe helt annet å skulle fortelle om dette her, jeg må si jeg har kviet meg i det lengste. Men nå vet dere.

Reklamer

34 tanker om “Så…”

 1. *klemme og trøste* Vet av erfaring at det ikke er lett å «dumpe» heller 😦 I tillegg til at det er kjipt at et forhold ikke funker får man skyldfølelse for å ha såret den andre. Og så er det så mye lettere å få forståelse og trøst av omgivelsene når man er «offeret».
  God løveklem 😀

 2. Det var leit, men det er ikke noe ålreit (eller helsebringende) å bli værende et sted man ikke vil være, heller.
  Såså, og trøstetrøste. Og klem 🙂

 3. Uff da. Det var trist å høre. Men det er jo en trøst at dere begge har tenjt tanken. På den måten så skuffer en kanskje ikke så innmari.
  Klem til begge.

 4. Usj, det var trist å høre. Brudd er vondt for begge parter, det er jo en drøm som ikke ble som den skulle.

  Sender deg en trøstende klem, og håper dere blir lykkelige hver for dere.

  Klem

 5. Sender deg en stor varm klem, og håper du føler deg bedre etterhvert. Det er tungt nå men det vil komme lettere dager!

 6. Løven: Nei, det er søren ikke lett å være «den slemme», men jeg er heldig og får masse støtte i mine gode venner. Håper Mark får det samme, det unner jeg ham.

  Tusen takk, alle sammen – for klemmer og kommentarer!

 7. Huffda, så leit. Dette var overraskende og lese, alt virket til og være så fint mellom dere. En tøff avgjørelse, men sikkert den riktige.
  Stor klem herfra!

 8. Klem fra meg også… alltid trist når noe en håper på tar slutt. Men føles det ikke riktig er det jo bedre å slutte av i tide. Tror det er like sårt for begge parter, uansett hvem som setter ord på det.
  Ta vare på deg selv så lenge.

 9. Så godt å høre! Gode venner er gull verdt i en sånn situasjon 😀 Og masse støtte og gode kommentarer her i bloggen og ser jeg 😀 Dette blir nok bedre snart skal du se.. 😀

 10. Utrolig leit å høre 😦 Synes du er modig som forteller det her selv om det er vanskelig. Håper du kommer gjennom også dette Lothiane, godt du har venner rundt!

  Tenker på deg
  *trøsteklem*

 11. Å nei, du også? Det lille du forteller høres til forveksling likt ut som min egen historie. Håper du finner tilbake livsgleden din ganske snart – når det er en selv som tar avgjørelsen er man vel i det minste ganske klar mentalt sett når bruddet kommer. Å være forberedt hjalp hvertfall meg veldig.

  Stor klem!

 12. Iskwew: Takk skal du ha! Men ja, det er noe med det… må jo bare følge det jeg synes er riktig.

  Frk. Makeløs: Tusen takk! Det er ikke enkelt når forhold tar slutt, men når man først kommer dit mentalt sett så er det ingen annen vei å gå. Det ordner seg nok. 🙂 *klem tilbake*

Det er stengt for kommentarer.