Støtt blogg-til-blogg-kampanjen

HvaHunSa har startet kampanje og jeg er med. Håper du blir med også! Det tar ikke mange minuttene å sende avgårde et par-tre eposter. Du kan også dele kampanjen på Facebook og dermed nå enda flere.

Her er HHS sin tekst:

Verdens øyne er i forbindelse med Beijing-lekene vendt mot Kina og de systematiske overgrepene som blir begått av landets egne myndigheter, denne flombelysningen av de blodige forholdene kan vi nå utnytte til fulle.Dette er en oppfordring til alle som har en blogg og til alle som har lyst til å protestere mot brudd på menneskerettigheter i Kina: Klipp ut denne postens tekst i sin helhet, og lim den inn i din egen blogg, slik kan vi nå så mange lesere som mulig! Ping gjerne aktuelle Dagbladet-artikler hemningsløst via Twingly (Twingly kan du pinge når som helst gitt at du har en lenke til Dagbladet-artikkelen i posten din)Til alle lesere:

På opprop.no er det lagt ut et protestbrev du kan sende noen utvalgte sponsorer av Beijing-lekene i tillegg til et opprop du kan signere dersom du synes menneskerettighetene i Kina er verdt å kjempe for. Det er en reell mulighet for at om bare presset blir stort nok, så vil IOC endelig ta det ansvaret de så lenge har unnlatt å ta: Hjelp IOC med å hjelpe 1,4 milliarder undertrykte Kinesere, gå til denne siden og begå en skjerv: Krev ytringsfrihet for kineserne!

Tusen takk til alle som vil bidra!

Reklamer

4 kommentarer om “Støtt blogg-til-blogg-kampanjen”

  1. Hei, Lothiane! Hvordan går det? Det er lenge siden jeg har vært her nå, sorry. Sånn er det bare.

    Jeg skal ta oppfordringen til deg og HvaHunSa, og støtte denne Tibet-kampanjen.

    Ellers feirer jeg ettårsdagen min (snart) med å reise litt rundt og være litt mer sosial, og i dag tenkte jeg at jeg skulle besøke gamle kjente. Ha det fint, og stell pent med sekkepipen!

  2. Hei Rabbagast! 🙂 Du trenger ikke beklage, jeg er ikke spesielt ofte innom selv heller. Det blir lett sånn. Flott du støtter kampanjen!

    Gratulerer med ettårsdagen som kommer snart! Sekkepipen er solgt, men jeg steller pent med tromma. 😉

Det er stengt for kommentarer.