Jenter liker nye dingser

Jeg har fått meg ny «baby»… nemlig en skinnende, blank og fin laptop. Hurra!

Dessuten har jeg en så snill far som har lånt meg penger til nytt kamera. Jeg har bestilt et stykk Canon EOS 400D og jeg gleder meg SÅNN til det kommer i posten om noen dager. Hipp, hipp hurra!

Lykken er ikke nye dingser, det bare virker sånn noen ganger. 🙂

Reklamer

39 tanker om “Jenter liker nye dingser”

 1. Skjønner godt du kaller den baby, he he he. Det var min også, da den var ny, skinnende blank og fin! Tørket støv av den hver dag, i begynnelsen *ler*.

  Men du? gratulerer så innmari mye med dingsene! de bidrar faktisk til litt lykke, får brukt deg kreativt som bare det utover du nå! :)))

 2. Heldige deg da!
  Du får kose deg med å flytte inn i den nye laptopen. Selv bruker jeg en stund på «innflytting» og den virker liksom litt fremmed inntil jeg har blitt kjent der inne 🙂

 3. Vi har samme kamera!! 😀
  Jeg er kjempefornøyd med mitt, så god grunn til å glede seg!

  Det vr ikke en Dell Inspiration laptop også vel?

 4. frr: Håneida, jenter liker også dingser. I hvert fall denne jenta. 😉

  Stormel: Jaaa, jeg og. 🙂

  Chanel: Det er ønsket ja. Jeg gleder meg til å kunne ta ordentlige bilder. Håper jeg ikke har mista «det» helt. 😉 Lenge siden jeg tok noe som var noe spesielt, synes jeg.

  Eugenie: Jeg skal nok bli fort godvenner med denne. Er det alt, i grunn. 🙂

  Minneapolise: Åh så kult! Godt å høre du er fornøyd, jeg gleder meg veldig. 🙂 Og ja… det er Dell Inspir… et eller annet jeg har kjøpt. 🙂

  SerendipityCat: Stakkars lille iPhone og stakkars deg. Dingser skal virke, ellers blir det så trist.

  Tordenlill: Tusen takk! 🙂

  Rockette: Takk, sweetie! 😀

 5. Inspiron 1525 står det på min. 🙂 Så kult, vi må ha veldig god smak, altså. 😉

  Du er fornøyd med laptopen din også?

 6. Latopen er nydelig den også. Spesifiserte den litt, så slapp å betale for windows og annet tull, satset istedet på beste skjermen, bedre batteri og videkort. Liker den mye bedre enn min gamle hp, kanskje fordi den er mer laget for meg 🙂

 7. hah! som om du «mister» det? *LOL*!
  get ready for a surprise, honey!
  En som er den fødte fotograf, mister det ikke langs veien nei 🙂

 8. Minneapolise: Høres herlig ut å få den tilpasset, ja. 😀 Jeg har oppgradert min litt også. Mer plass på harddisken og valgte en modell med bedre skjerm (tilpasset foto/film). Jeg synes den er helt nydelig så langt. 🙂

  Chanel: Hehe, tusen takk, kjære! *klemme* Jeg håper du har rett. Føler ME’en har tatt fra meg en del og engster meg litt for at jeg ikke helt får til det jeg fikk til før. Synes det har gått utover andre ting, vettu.

 9. Det kan jeg bare si deg her og nå- med livsgaranti: den evnen mister du aldri! Enten har man den, eller så har man ikke. Og har man den, så er det ikke noe som går an å bli borte, nemlig. Én gang fotograf, alltid fotograf .
  Det handler mye om blikket også, og dét er heller ikke noe som bare forsvinner 🙂

 10. 400D er et flott kamera:) Har hatt mye glede av det selv, men nå er det byttet ut, hehe. God fototur:)

 11. Grattis med ny pc! 🙂

  Du, er toppbildet ditt «ekte» (ikke redigert)? Det var utrolig flott. Har du tatt det?

  Og du II, har du kjøpt nytt kamera på nettet? Hvor fant du best tilbud?

 12. Hei ole k og velkommen hit. 🙂 Toppbildet mitt er ekte. Redigeringen har bestått i forminsking av størrelse og muligens litt på kontrast, uten at jeg husker det helt. Ellers er det som var… Det er tatt med et bittelite hp-kamera som sønnen min har. Tror det var innstilt på nattbilder og så er det sammensatt av 4-5 bilder (en egen modus på kameraet det og). Jeg tok det på stativ fra balkongen her. Veldig hyggelig å få tilbakemelding på det!

  Kameraet hadde jeg planlagt å kjøpe i butikk, jeg ringte bare Elkjøp for å høre om de hadde det inne. Da fikk jeg høre at for å få prisen som lå på nettet måtte jeg bestille via internett eller over telefon. Så da gjorde jeg det. Tror jeg sparte ca. 500 kr på det. Prisen virker som den er lik overalt nå, mer eller mindre. Det ligger på rundt 5000,- for kit. Kjøper du kun huset tror jeg du kan få det ned i ca. 4200,-.

  Hvis du vet hvilket kamera du ønsker deg, kan du bare søke på det i google og så dukker det opp en del prissammenligningssteder. Lurer på om det var noen kroner billigere hos Japan Photo, men det var ikke store forskjellen.

 13. Thanx for tilbakemelding. 🙂 Neeeei, vet lite om hva slags kamera jeg ønsker. Vet bare at jeg ønsker meg et kamera..

  Liker det bildet ditt «skjempemye». Et fantastisk lys det er tatt i! Og du har jo fin balkongutsikt.. 🙂

 14. Lyset var helt spesielt den kvelden. Ikke alltid det er sånn her, så jeg er glad jeg fikk tatt bilder da det var så fint. 🙂

  Det ligger uhorvelig mange kameratester på nettet. Hvis du begynner å søke på et merke vil du fort se om det har kommet godt ut på tester. Da vil du også sannsynligvis finne sammenligninger med andre kameraer, og så vil det nok etterhvert utkrystallisere seg hvilket kamera som passer DEG. 🙂

  Det kan være greit å finne ut om du trenger et speilrefleks eller om det er bedre med et kompaktkamera for deg. Skal det være lite og hendig, eller vil du heller ha et som er stort (og med bedre optikk) for eksempel.

  Det lille kameraet til sønnen min har 8 megapixler og inneholder en god del morsomme greier. Det har også mulighet for videoopptak som slett ikke blir verst. Men det er klart at kvaliteten på optikken er ikke så bra som på dyrere kameraer.

 15. He,he, jeg vil jo helst ha både i pose og sekk.. Et lite kamera (gjerne kompakt) med god optikk og mulighet for høy zoom/telelinse… Jeg får lete rundt litt (det er vel bedre å lete rundt enn å rote rundt.. 😉 )

 16. Mye bedre! 😉

  Let litt rundt, det finnes helt sikkert små, kompaktkameraer med bra optikk også. Eventuelt stikk innom en fotoforretning og få noen tips. Så kan du heller søke på nett etterpå og se om du finner laveste pris. 🙂 Lykke til!

 17. Gratulerer med de nye dingsene. Nå kan vi vente oss mange fine bilder, håper jeg. 🙂

  Jeg fikk et kamera til jul, ikke så avansert som ditt, men jeg skjemmes likevel over å ikke ha brukt det ennå.

 18. Takk skal du ha Miriam! 🙂
  Håper du kan få inspirasjon til å bruke det nye kameraet ditt nå som våren kommer mer og mer. 😀

 19. Du – kan ikke vi ta en foto-tur når du får ditt kamera? Jeg trenger en læremester. *kneler og bøyer hodet* O Allvise, vil du ta i mot denne ydmyke elev? :o)

 20. Supert! Jeg har Canon 350D tror jeg den heter, men det er en liten skade inni objektivet. Skit samma, det går an å redigere bort flekken i PS etterpå! Orker ikke styre med det, for det blir sikkert dyrt å reparere eller kjøpe nytt.

  Joda, du har helt klart mye å lære bort! Det ser jeg jo på de bildene jeg har sett! Jeg syns jeg er skikkelig vågal dersom jeg vrir knappen bort fra auto og over til nærbilde, liksom… Jeg kan absolutt ingenting om foto! Mitt motto er mer: Ta skikkelig mange bilder, så kanskje ett eller to slumper til å bli bra. :o)

 21. Det er passion som leder deg til å ta bilder. Ikke prestasjonen. At du liker å drive med det, at du har blikk for de ting som kan catches gjennom linsa, og elsker å holde på med det- er det som gjør at bilder får sjel i seg, og at de blir så bra. DERFOR, vet jeg at det er mange fine bilder igjen inni Lothiane 🙂

 22. Grattis med nye dingser Lothi.

  Skulle veldig gjerne hatt en ny laptop som var min fra starten av, – ikke alltid en i arv med masse dritt fra søte Gubben.

  Jeg hadde en svigermor som var dingsoman. Det var dame det. Hun burde ha levd i din tid, – ikke sin, ikke min – for jeg er ikke dingsoman i det hele tatt, – har bare lyst på en og annen dings.

 23. Takk takk, Tonita. 🙂
  Åh, svigermoren din skulle ha levd nå… og hatt nok penger til å slå seg løs på dingsemarkedet. Hva slags dingser fantes på hennes tid, egentlig? Eller ble hun dingsoman i «godt voksen» alder?

 24. Bestefaren min på 86 er skikkelig dingsoman! Han har alt mulig slags dingser! Til min mormors store fortvilelse – for henne er det komplett uforståeelig! 😀

 25. Åååå så kult, to stykk dingsbumser på en gang!! Hadde samme opplevelsen i fjor og jeg følte meg som himlen lenge. Laptopen blir etterhvert ens beste venn… og kamera kommer du også til å elske:) Gratulerer med godt kjøp!

 26. Chanel: Du er så god, atte! Nå fikk jeg ny tro på at jeg skal få til noe på fotofronten igjen. 😀

  Stormel: Så morsomt! Dingsomane kommer i alle aldre og i begge kjønn. 🙂 Faren min er veldig sånn og kona hans skjønner seg ikke på det. Noget oppgitt til tider. Spesielt når jeg er på besøk der og han, jeg og lillebror er like glødende opptatte av kule dingser. Det hender vi får beskjed om å snakke om noe annet rundt middagsbordet. 😉

  Tornerose: Takk takk! Er det samme kamera du har kjøpt? Husker jo at bildene dine er innmari fine!

  Det fine med laptopen er at nå kan jeg ligge på sofaen samtidig som jeg spiller kabal på pc’en eller noe annet «meningsløst». Deilig når jeg ikke orker sitte ved den stasjonære. 🙂

Det er stengt for kommentarer.