Klokkeslett i postene

Er det noen som kan fortelle meg hvorfor ikke klokkeslettet kommer opp i informasjonen på mine bloggposter? Det er litt irriterende at det ikke står når jeg har skrevet de enkelte innlegg.

Under dato og tid står det følgende: g:i a. Det ser riktig ut i «options», men noe tidspunkt kommer altså ikke opp på bloggen.

Noen som vet hvordan jeg kan få endret dette?

Reklamer

5 kommentarer om “Klokkeslett i postene”

  1. Jeg vet ikke hvor mye dere som har blogg på wordpress.com kan gjøre i temaene dere bruker, men det må legges inn en kode for dette i selve temaet. Det nytter ikke at dette bare står oppgitt under innstillingene til wordpress.

    Kanskje noen andre som har blogg på wordpress.com kan svare deg. Jeg bruker wordpress, men kjører det på eget domene, så det er litt annerledes.

  2. Anathema: Takk, jeg så innlegget og synes det er både trist og uholdbart. Tenkte det var best å tie ihjel, men er med på å sende budskapet videre.

    Trips: Jeg sørga litt etter at jeg flytta fra Blogger. Tok litt tid å føle meg hjemme på WP, men nå ville jeg aldri bytta tilbake. Er en del fordeler med WP, samtidig som det er enkelte ting som kanskje er litt mer tungvint. Jeg er i hvert fall alt i alt veldig fornøyd med byttet. 🙂

  3. Eugenie har nok rett ja 🙂 Det avhenger av temaet du har på bloggen hvorvidt klokkeslettet vises eller ikke. Jeg er ikke heeeelt happy med WP så langt, men det skyldes mest egen latskap – det krever litt mer av meg for å få alt til å funke… 😉

Det er stengt for kommentarer.