Julas høydepunkter

Feiring tre dager på rad ble litt voldsomt, kanskje. 1. juledag måtte jeg tilbringe liggende på sofaen mye av tida, men det var uansett koselig julefeiring. Her er noen glimt:

Maten!
Lutefisken vi hadde lille julaften smakte absolutt godt, unntatt den delen som disset vel mye… Nuvel, med øl & akevitt & diverse tilbehør var det et særdeles bra måltid. (Dissefisken fikk ligge igjen på tallerkenen.)

Julaften var det ribbe, surkål & tilbehør. Øl og akevitt igjen. Hu hei!

På tide med litt fisk igjen, så 1. juledag sto ovnsbakt laks på menyen. På dette tidspunktet hadde sønnen min blitt med i det gode selskap. Det hadde også moren min og hennes glade hund. Hunden fikk smake lakseskinn og virket fornøyd. Vi andre syntes også maten var veldig god, men vi holdt oss unna skinnet.

Gavene!
Jeg endte opp med å få mange gaver, noe jeg må innrømme var veldig koselig. Jeg sa og skrev en del før jul om at jeg ønsket å kutte ned på gavene. Nytt forsøk neste jul. Det må dog nevnes at jeg elsker å pakke opp julepresanger og jeg satte veldig pris på det jeg fikk. De fleste gavene var fra vennene mine og de er noen herlige goinger alle sammen. Ikke på grunn av gavene, men fordi det var så tydelig omtanke i det jeg fikk at jeg ble rørt flere ganger.

Den største overraskelsen var en digital fotoramme. Denne kjører fotoshow samtidig som den (om ønskelig) kan spille mp3-filer som bakgrunnsmusikk. Fantastisk fin! Jeg puttet sporenstreks minnebrikken fra kameraet mitt inn på baksiden av rammen og vips hadde vi bildene på skjermen. Alle var imponert over denne og jeg gleder meg til å sette sammen fotoalbum som jeg kan ha på loop i rammen. Ingen gjester kommer til å slippe unna. En gave midt i blinken for en foto- og datanerd som meg!

Jeg fikk mye annet fint, for eksempel Sims 2 for Playstation2. Gå hjem og vogg, dette er en morsom og farlig gave! Poden og jeg har sittet klistra de siste par dagene og må virkelig slite oss løs for å gjort nødvendige ting som å spise og sove. Farlig, farlig – men herlig, herlig!

Det morsomste jeg selv ga bort var noen artige strekmenn på boks. Inspirert av Fylleangst, fikk jeg tak i 2×2 slike kuber (fra TVShop av alle steder) og ga en pakke hver til gutta boys; det vil si sønnen og nevøen min som er 11 og 12 år. Da jeg fikk dem i posten før jul var det så vidt jeg greide pakke dem inn, for jeg måtte jo teste dem først. De snodige strekmenneskene gjør stadig artige ting. Stor underholdningsfaktor. Gutta virket veldig fornøyde og det er jo det viktigste.

Gullkorn!
Julaftens morsomste kommentar sto nevøen min for.

Nå synes jeg du skal blåse opp mannen din, tante.

Tante, det vil si meg, fikk nemlig en annen artig gave; En oppblåsbar mann. Denne skal etter sigende være lett å ha med å gjøre. Vennene dine liker han, det er null stress, lite vedlikehold og han ser ikke fotball. Ikke fiser han heller, og han flyter om han faller i vannet. Den perfekte mann, altså?! Den må vel sies å slå prins Ivan, i hvert fall i størrelse og tilgjengelighet. (Ivan sitter jo fast inni en boks.)

En smule lav, kanskje…

Men innmari koselig når han lå klar i senga og ventet på meg sammen med boka mi. Det skal innrømmes at selskapet mitt ble boken og at mannen havnet på gulvet ganske kjapt. Han klaget ikke. Det skal han ha!

11 tanker om “Julas høydepunkter”

 1. Supert at du likte gaven min! Jeg gleder meg til å teste den sammen med deg!
  Den rammen høres jo bare helt fantastisk ut! *ønske seg*
  Mannen stiller jeg meg litt mer tvilende til, men det kan jo ha noe med at er litt redd for at det skal gå hull på forholdet (haha, nå var jeg vel festlig!)

  God bedring! Håper jeg tryllet stemmen tilbake for godt! 🙂

 2. Fnis – jeg må medgi at jeg ble litt misunnelig både på rammen og mannen. (Strekmennene kom jeg ikke inn på….) Festlige gaver!
  Fortsatt god jul:-)

 3. Verene: Ja, den var virkelig super! Moro å bli hekta igjen, selv om det kan være litt skummelt. Må være steinhard her så jeg får gjort noe annet enn å spille. 😉

  Kjempekult om du vi kan spille sammen – kanskje vi kan få til et par giftemål og en skokk med unger? :p

  Hahahaha, ja hvis det går hull på mannen går det nok hull på forholdet også, ja. 😉

  Anett: Takk for kommentar! 🙂 Fortsatt god jul til deg og!

 4. hehe! festlig blogg! Fint å se at du satte pris på gavene! Det er jo viktig det og 🙂

  strekmennene var farlige ja… Sønnen min er ihvertfall glade for de og spilleren han fikk. så den er med over til den andre siden av Norge… 🙂

  *julebedringsklem*

 5. Hi hi, det høres ut som den perfekte julegave!! eller bursdagsgave, skal jaggu meg ønske meg en sånn en mann!!:)

  Høres ut som du har hatt en BRA jul!!! og det er flottings!! Håper formen har vært i det gode hjørnet også!

  Tusen takk for julehilsen på bloggen min, så nå følger jeg opp her, med en romjulshilsen… nettet har hengt seg seriøst opp i jula, så det ble ikke noe blogging eller bloggtitting da, men desto mer artig å lese nå! Så må du ha et riktig så GODT NYTTÅR!!! og jeg GLEDER meg til å følge med på Under stjernene i 2008 også! Bloggen din er til stor inspirasjon, og jeg Koser meg veldig når jeg leser den:) Stooor klem

 6. Høres ut som du har hatt en flott jul, Lothiane! Sims2 er noe vi har på ene pc-en her, datter spiller det en del, det er kjempegøy, jeg må bare holde meg unna har jeg funnet ut, ellers blir jeg hekta.

 7. Imzadi: Så godt å høre at Nevø likte gavene og tok dem med seg på tur. 🙂 Håper han har det fint der han er… og du der du er! *klem*

  Ann: Ser du har lagt ut ønsket ditt i bloggen, så da håper jeg du får det du ønsker deg! 🙂

  Så utrolig kjipt når nettet forsvinner, godt du er tilbake igjen! Fortsatt god jul til deg – det lille som er igjen og det godt nyttår. Så utrolig koselig å få sånne kommentarer fra deg, det setter jeg pris på. Tenk at bloggen min er til inspirasjon… det er virkelig gøy! *klem til deg*

  Skorpionkvinnen: Ja jula har vært/er fin! 🙂 Det er for sent for min del, jeg er hekta alt. Sønnen min er vel hakket verre hekta… Han har sagt flere ganger i dag at Sims er Verdens Beste Spill! Så da så. 🙂

  Håper du har det fint du og!

 8. Ha ha, fabelaktig! En sånn mann skulle jeg også ha fått gitt 🙂 Og Sims…. Tro det spillet sammenlagt har stjålet 4 måneder av livet mitt. Kan aldri spille det mer, jeg blir avhengig, helt gal. Gledelig jul, Lothiane!

 9. *Ler* Han har jo allerede ett svært så salig glis denne oppblåsbara..
  *erter*
  Kult med så mange fine julegaver.
  Og god bedring, lille venn.
  *Klemmer*

 10. Zava: Jeg tror jeg må lokke giveren av den oppblåsbare inn hit så han kan fortelle hvor den er kjøpt. 😉

  Jeg har spilt Sims før også – på pc, og jeg ble like hekta da. Det er virkelig et farlig spill, men jeg klarer ikke holde meg unna. 😀
  Fortsatt god jul til deg og!

  Tjukksokk: Mannen kom med ferdig salig glis, uten at jeg skjønner helt hvorfor. Så langt har han ikke akkurat grunn til å glise. 😉

  Takk for bedringsklem! En god klem tilbake til deg.

Det er stengt for kommentarer.