Hegnars engler

Tidligere er Märthas engler omtalt, både her i bloggen og mange andre steder. De fleste har en eller annen mening eller kommentar til den nystartede «engleskolen». Nå er det Hegnars tur. Han mener skolen er «tøys» og svindel. I Finansavisen skriver han:

Vi tør i hvert fall på denne plass garantere at verken Märtha Louise eller Engleskolens elever noen gang kommer til å få besøk av eller oppnå kontakt med engler. De finnes ikke.

Så da vet vi det. Engler finnes ikke, for det har Hegnar sagt – og Hegnar vet nok best. La oss derfor legge ned Statskirken og slutte med religion og sånt tøys. De som har kastet bort tiden sin til å tro, kan nå bruke den på andre og viktigere ting. Er det ikke fint?!

6 tanker om “Hegnars engler”

 1. Vel, det er hans holdning og hans (og Finansavisens) mening. Jeg er glad jeg tror på engler jeg.

  Egoisten
  – åtgaumsforvaltar med tro

 2. Jeg har ikke sansen for folk som kategorisk avviser andres sannheter og kaller dem tøys.

  Hvis man skal dra dette litt lenger må vel Hegnar mene at kirken og dens prester er svindlere de og..?

 3. Det er jaggu godt vi har Hegnar og de andre gretne gubbene til å fortelle oss hvordan vi skal leve livene våre. NOT!

  Noen ganger tenker jeg at «de som eier sannheten» ikke unner andre å ha det mer spennende enn dem. De mener at alt skal passe inn i statistikker, moduler og kakediagrammer. Som om livet må være forutsigbart for at de skal slippe å kjenne på egne nevroser.

 4. Ikke sant… Som om Finansavisen har alle svarene. De tror sikkert de finner dem i diagrammene sine, men det er nok ikke alle som har det på den måten. 🙂

 5. Heidi: Det står jo enhver fritt å tro det en mener er riktig. Greia er vel at Hegnar egentlig gjør akkurat det han kritiserer Märtha for: Garanterer noe han ikke har mulighet til å vite sikkert. Litt arrogant, kanskje?

Det er stengt for kommentarer.